- 48,743
- 53,285
- 113
Kac cekıceksınOnwin 2 kere iptal etti bir daha çekmeye kalklarsaniz bakiye silinir diyorlar![]()
Kac cekıceksınOnwin 2 kere iptal etti bir daha çekmeye kalklarsaniz bakiye silinir diyorlar![]()
250Kac cekıceksın
Ulen Maho bakalim finalde kimi tokatlican gene merak içindeyimNormalde satışı yok biz oynayıp biz kazanıyoruz ama burayi ailem gibi görüyorum o yüzden
Hallet oldu bil cekelım 125 125 kırısırız
Yok be bu sinema DeğilUlen Maho bakalim finalde kimi tokatlican gene merak içindeyim
Sordum millete bekliyorum dostHallet oldu bil cekelım 125 125 kırısırız
Yok ben sana guvenıp atarım 3 kere denedım 3 dede beni yanıltmadın oyuzden benden sana sonsuz kredıYok be bu sinema Frigo
Genel diyom hani forumdan kimi halletcen kanında var yapmazsan rahat etmezsin illa birini tokatlicanYok be bu sinema Değil
Dost çekim için lazımdı aldık geri attım sana da teşekkür ederimYok ben sana guvenıp atarım 3 kere denedım 3 dede beni yanıltmadın oyuzden benden sana sonsuz kredı
Dostluğunuz baya pekismis bol şans dostYok ben sana guvenıp atarım 3 kere denedım 3 dede beni yanıltmadın oyuzden benden sana sonsuz kredı
Nedemek dost herzaman kapıyı tıklatmadan girebilirsinDost çekim için lazımdı aldık geri attım sana da teşekkür ederim
Helal dost sabahtan beri basma tıklatma hep bi subliminal mesaj veriyonNedemek dost herzaman kapıyı tıklatmadan girebilirsin
Hersey acık acık konusmak iyidirHelal dost sabahtan beri basma tıklatma hep bi subliminal mesaj veriyon
53 var mı dostYeni sinema severiz Bol şans abi
2 muhabbetden sonra 3. Sineman 53 var mı sineması helal mahocum53 var mı dost![]()
Adamda 250 cekecek ki istiyor2 muhabbetden sonra 3. Sineman 53 var mı sineması helal mahocum
Herkes bitikAdamda 250 cekecek ki istiyor
Helal dost kadim dostun mahoya lafda soyletmiyon artıkAdamda 250 cekecek ki istiyor
Dostumuz 250 cekecek dost birazda mahoyu savunalım yukseltelımHelal dost kadim dostun mahoya lafda soyletmiyon artık