- 2,267
- 2,434
- 113
Helal dost umarım gene bi sahtekârlik dönmez yıl oldu payfix senlenmeyeliDost öğlene 5-6 dosta yazacagim 3-4 gibi
Helal dost umarım gene bi sahtekârlik dönmez yıl oldu payfix senlenmeyeliDost öğlene 5-6 dosta yazacagim 3-4 gibi
Bnada yazacnmı doğruyu söyle 🙃Dost öğlene 5-6 dosta yazacagim 3-4 gibi
Yazacağım dostBnada yazacnmı doğruyu söyle 🙃
Yazar dost kaz gelcek yerden tavuğu esirgemez mahocum çalışma prensibi buBnada yazacnmı doğruyu söyle 🙃
Vallahi Bn esirgemem doğru adım olur 😆Yazar dost kaz gelcek yerden tavuğu esirgemez mahocum çalışma prensibi bu
Desene 3-4 gbi burada mesai yapcgz 😆😍Yazacağım dost
Aynen dostDesene 3-4 gbi burada mesai yapcgz 😆😍
Tmm dost o işini bilir sen mahoyu pale mi sandın 2 3 adım sonrasını düşünür boşuna mı sahtekar diyozVallahi Bn esirgemem doğru adım olur 😆
Bu eko böyle yaglı kapı bulmuş senden ne istyr acaba 😆😍Aynen dost
hayatta insanın bı vızyonu olcak dost ben takdir ettimHelal sezo bogulursanda büyük denizde bogul bravo
Sahtekarlığıni seviyoz dostBu eko böyle yaglı kapı bulmuş senden ne istyr acaba 😆😍
Sadece canımı alabilir kuruş yok yarına kadarBu eko böyle yaglı kapı bulmuş senden ne istyr acaba 😆😍
Helal MahoDost öğlene 5-6 dosta yazacagim 3-4 gibi
Bak bak hesap ayrınti yöntemine girdi Maho yarın yazmasinlar diye ayar cekiyo dmye helal MahoSadece canımı alabilir kuruş yok yarına kadar
Çaktırma dostBak bak hesap ayrınti yöntemine girdi Maho yarın yazmasinlar diye ayar cekiyo dmye helal Maho
Bizden kaçmaz dost nolucak senin bu kanındaki sahtekârlik bilmiyomÇaktırma dost
Oğlum senden korkulur vallahi nasıl akıl ettin diye sormycgm onudamı gördün 😆😆Bak bak hesap ayrınti yöntemine girdi Maho yarın yazmasinlar diye ayar cekiyo dmye helal Maho
Kolay gelsin kardeşimSinemalar havada uçuşuyor ben garsonluga dönüyorum 🤣🤣
peki yarın dost yarın kac gıbı senlenır bu payfıxler bı bılgı var mıSadece canımı alabilir kuruş yok yarına kadar