- 2,267
- 2,434
- 113
Ahmet bi karar ver zengin benim dediğim gibi yaşar dostYok dost bı ev olsun bı araba olsun bı aile olsun kendine yetecek bi maaş yeterli
Ahmet bi karar ver zengin benim dediğim gibi yaşar dostYok dost bı ev olsun bı araba olsun bı aile olsun kendine yetecek bi maaş yeterli
Dost zenginlik benim için farklı birşey ailen işin araban olsun yeter bana gözüm yükseklerde deilAhmet bi karar ver zengin benim dediğim gibi yaşar dost
Öyleyim ortak zaten 😆Burdan biraz hanım köylü olduğunu cikartim sezocugum
Ortak bunların hepsi bende var. Saç kılında cambazlık yaptığım 1 işim ve 70k cık bir borcum var o yuzdn artık milyoner olarak anılmak istiyorumDost zenginlik benim için farklı birşey ailen işin araban olsun yeter bana gözüm yükseklerde deil
O yuzdn nesine de oynycgm milyoncuklarımı sadece oradan cekebilirim😆Geçenlerde bir sitede etkinlik vardı, 100 oranlık kupon yapıyordun oynamana gerek yok sadece maçları seçip koyuyordun, günde 5 tane 100 oran üstü paylaşım yapabiliyordun ve aynı gecenin maçlarından 5 kupon yaptım biri 114 orandı ve tuttu diğerleri yattı, yatanların birinde 0.5 alt vardı son dakikalara kadar gelebilirdi yani 1/5 bile kardır aslında oynadığınız zaman yüksek oran denemekte fayda var eğer kasanız varsa özellikle akümülatör bonus veren sitelerde ara ara şansınızı deneyin derim
Tercih meselesi dost 🤣🤣Ortak bunların hepsi bende var. Saç kılında cambazlık yaptığım 1 işim ve 70k cık bir borcum var o yuzdn artık milyoner olarak anılmak istiyorum
Puh sana dost 1.87 boy 105 kg adama yakışmadı dostÖyleyim ortak zaten 😆
Foruma bile gizli sekmeden gryrm sen dusun 😆
Unutmşm 2m evde var bnm 😔Dost zenginlik benim için farklı birşey ailen işin araban olsun yeter bana gözüm yükseklerde deil
Ortk en cokta bu yakışıyor Bee 9 senedir😍😍Puh sana dost 1.87 boy 105 kg adama yakışmadı dost![]()
Hani maaşı almadın mi bu hafta aliyodun gene arada salak yaptın sinemayı ben unutmam Maho ben senin üst versiyonunumOnwin her çekim de yatırım istiyor bu nasıl site be mk
Oo maho gelmiş 😆Onwin her çekim de yatırım istiyor bu nasıl site be mk
Yarın alacam dostHani maaşı almadın mi bu hafta aliyodun gene arada salak yaptın sinemayı ben unutmam Maho ben senin üst versiyonunum
Burdayız dost zaten 53 var mıOo maho gelmiş 😆
53 para olarak mı 😆Burdayız dost zaten 53 var mı![]()
Benim sinemam ne olucak dost payfix bırakayım miYarın alacam dost
Plakayı sordu galiba53 para olarak mı 😆
53 TL dost53 para olarak mı 😆
Dost öğlene 5-6 dosta yazacagim 3-4 gibiBenim sinemam ne olucak dost payfix bırakayım mi
2 haftadır 1tl bile yok maalesef53 TL dost