http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Spor Bahsi Hk.

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Arkadaşlar yıllardır oynarız bu meleti ben bazen kazanmak çoğu zaman da eglenmek zaman gecirmek için oynadım. Şuana kadar hiç oynamasa belki 1ev alacak 1 araba alacak param olurdu.
2 haftadır param yok 1 şey deneyip 2gunluk 100 oran buluyrm 7 maç 6defa nesinede kuponu kaydettim bu 6 sefanın 5de tek maçtan yattı. 1defada tuttu. Artık bu taktiği deneyeceğim ama yasalda çünkü artık küçük paraları değil milyonu deneyeceğim. Hedefim de en az 3 milyon. Sizce 1 hayalimi bu
Bugun yıne bir yatıramadan deneme atacağım buraya bakalım ne olck. Ay sonunda param olacak yuksek miktarlarda deneyecgim. 2 başarılı kombine 1m yapıyr obile insanı cezbediyor. Yalnız yiyen yalnız ölür merak etmeyin ben vurursa guzel de dagıtırım. Sansımada ortk olabilirsiniz hergun bu konu altında kuponatacgım bakalım neler olacak. Ayın1 idedimi yatrmya başlayacagım

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Bol şanslar ortak en iyisi büyük denemek 5-10 k bı haftada biter yine büyük gelsin kaçalım hemen avrupaya

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Bas 85 0.5 5k gelirse gelir

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Türk adam isvicreden tatile geliyor gidiyo yirmi lira bahşiş veriyor. Adama diyorum Türkiye'den haberin hicmi yok yirmi ney amk

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Bol şanslar ortak en iyisi büyük denemek 5-10 k bı haftada biter yine büyük gelsin kaçalım hemen avrupaya
Vallahi ortak bazı kişiler biliyor nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı iş yerinde üzerime oynanıyor korkuyorum iş çıkışında verebilirler. Maaşım tr standartlarının epey üstünde oyüzden buyuk deneyip kendimi işsiz bulursam guvence altına almak istiyorum ne kadar olur blki hiç tutmz bilemem ama Bn deneyecgm. Maasta en az 5k bırakıp denycgm

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Yalnız kanka asıl sorunumuz eskiden 50 100 kaybettiğimizde oturup düşünürdük ne yaptık diye. Şimdi ise 600 700 liraları sakız parası gibi basıp basıp geçiyoruz. 3k oldumu 5 olsun 5 oldumu 10 olsun diye diye battık. Ben geçen sene ayda bi 2k çektiğim zaman ayı kurtardık diyodum. Şimdi ise 20k çekiyorum elde avuçta sıfır oluyor

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Vallahi ortak bazı kişiler biliyor nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı iş yerinde üzerime oynanıyor korkuyorum iş çıkışında verebilirler. Maaşım tr standartlarının epey üstünde oyüzden buyuk deneyip kendimi işsiz bulursam guvence altına almak istiyorum ne kadar olur blki hiç tutmz bilemem ama Bn deneyecgm. Maasta en az 5k bırakıp denycgm
Bence maaş iyiyse kovulmamaya bak dost biz asgariye pişik oluyoruz hergun yan yan yürüyoruz sıcakta 🤣🤣

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Yalnız kanka asıl sorunumuz eskiden 50 100 kaybettiğimizde oturup düşünürdük ne yaptık diye. Şimdi ise 600 700 liraları sakız parası gibi basıp basıp geçiyoruz. 3k oldumu 5 olsun 5 oldumu 10 olsun diye diye battık. Ben geçen sene ayda bi 2k çektiğim zaman ayı kurtardık diyodum. Şimdi ise 20k çekiyorum elde avuçta sıfır oluyor
Haklısın o yuzdn hedef milyon artık ulştımmı daha da daha da demem 😆

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Bence maaş iyiyse kovulmamaya bak dost biz asgariye pişik oluyoruz hergun yan yan yürüyoruz sıcakta 🤣🤣
Ortak inanki ne oldu bilmiyorum o yuzdn götü böyle saglmaalmya karar verdim. 2sene makine operatörüydüm 1 geldim surmuşler torpilliler yerimizi almş

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
@Ahmo1993 ama sana bir şey deyim bu zenginler tuhaf bnm bir tandgm var hayal edemeyecgin paraları belki 5000x le çarpar. Adanaya geliyor ne alırsan 10tl kıyafetlerin giyiniyor. Aynı aileden diğer kardeşi adanaya geliyor 15k aşörtmen alıyor rengi bgnmdm diyip almanyaya gidyr. Uln madem begnmdn niye aldın diyrm bna dyr bgndysen sen giy. Adam 80 kg Bn 105kg gelde sövme 😆