http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sponsor Etkinlikleri Hakkında

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,961
1,965
113
Bu sponsor etkinliklerinde son işlemi etkinlik olan arkadaşlar neden çekilişe katılıyor küfür edilmek hoşlarına mi gidiyor 100 kişiye 100 TL nakit ödül var 50 tanesi son işlem etkinlik yav kardeşim 2 dk girip bakmak bu kadar mı zor niye milletin hakkına giriyorsunuz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,299
18,113
113
Bu sponsor etkinliklerinde son işlemi etkinlik olan arkadaşlar neden çekilişe katılıyor küfür edilmek hoşlarına mi gidiyor 100 kişiye 100 TL nakit ödül var 50 tanesi son işlem etkinlik yav kardeşim 2 dk girip bakmak bu kadar mı zor niye milletin hakkına giriyorsunuz
Hata kaza eklerler diye yapıyorlar kumar için her haltı yiyen tipler onlar

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Deymez o etkinliklerin çoğuna katılmaya dost. Bazılarına belki.

Kazanıyorsun kazanınca nobonus yapıyolar 100 tl vermemek için. Enbet'te yaşadım bunu

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,233
2,446
113
Bunu bende anlamıyorum geçen piabella etkinlik vardı 8 kişi kazandı 6 tanesi son işlemden dolayı eklenmedi 2 kişi eklendi herkesin hakkına giriyorlar yani

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Bunu bende anlamıyorum geçen piabella etkinlik vardı 8 kişi kazandı 6 tanesi son işlemden dolayı eklenmedi 2 kişi eklendi herkesin hakkına giriyorlar yani
O iyi yine nesine de 42 tane son işlem etkinlik vardı, davar gibiler aynı okuma yazma yok kullanıcı adı yazıp geçiyo malaklar

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Al hadi buna da bak dün olan bu da, yedeklere bile eklenmemiş, etkinlik yaptık diye seviniyolar sonra, yazınca cevap ta vermiyolar, geçen piabella da id yazdım sonuna bi yazı ekleyecem diye İd’nin son sayısı silinmiş, kazandık ama onu insiyatif sağlayarak iletmediler tam trajedi
IMG_4718.png

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
beninde alobet nobonus yaptı freebet etkinliğinden 250 yatırıp 800 çektim diye
Ben betcoları artık Betbox'dan başkasında oynamıyorum. Sponsorlardan ise Rolibet hoşuma gitti bu aralar.. Farklı işler yapan Sponsorlar hoşuma gidiyor. Geri betco tayfanın 3er 4er siteleri var en az zaten nasıl bir strateji ile hareket ediyorlar anlamıyorum. Ben yeri geliyor aylık 500-600k kaybediyorum para varken ama adamlar 1000 tl çektik diye bize 100 tl vermemek için nobonus yapıyorlar. Bunun siteye avantajı nedir çözemiyorum.

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,119
1,886
113
Piabellanın etkinliğindede aynısı olcak yarın

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,142
6,045
113
Ben betcoları artık Betbox'dan başkasında oynamıyorum. Sponsorlardan ise Rolibet hoşuma gitti bu aralar.. Farklı işler yapan Sponsorlar hoşuma gidiyor. Geri betco tayfanın 3er 4er siteleri var en az zaten nasıl bir strateji ile hareket ediyorlar anlamıyorum. Ben yeri geliyor aylık 500-600k kaybediyorum para varken ama adamlar 1000 tl çektik diye bize 100 tl vermemek için nobonus yapıyorlar. Bunun siteye avantajı nedir çözemiyorum.
bence tamamen o anki finans ve bonus biriminin anlık kararıyla oluyor bakıyorlar çekim talebi gelmiş neyle çekmiş diye bakıyotlar bonus deliye dönüyorlar sonra olup gözdağı verir gibi nobonusu çakıyorlar

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
bence tamamen o anki finans ve bonus biriminin anlık kararıyla oluyor bakıyorlar çekim talebi gelmiş neyle çekmiş diye bakıyotlar bonus deliye dönüyorlar sonra olup gözdağı verir gibi nobonusu çakıyorlar
Yok yahu ben enbete her gün yatırım yapıyordum şu ara maddi durumum kısıtlı oldugu için 200-300 fln atıyodum ve max 2 çekimim var totalde 1000 tl.

2 kere etkinlik kazandım 100 tl, 2.sinde çekemeden nobonus yaptılar eklemediler. Benim sitem olsa ben bi oyuncuyu yasaklıcak olsam 100 lirasını verir öyle yasaklarım ki adam bahsetmesin orda burda 100 tl için kötü reklam olmasın. Ama nato kafa nato mermer..

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,278
8,336
113
yav boş verin katılmayı böyle şeylere bir paket sigara zaten 100 lira siteler sizinle eğleniyor prim verdikçe yüz alırlar değmez yahu değmez

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
Kardeş son işlemin etkinlikse 100 yatırım yaparsan ödülün ekleniyor.ben nesinede hep öyle yapıyorum.mesela dün cekiliste çıkmıştım attım 100 kaybettim moda yazdım son işlem yatırım diye ekletti