- 522
- 272
- 63
Ekran görüntüsünü atan kişi. Yoluna taş koyunca beni karalamaya başladı bu kez . Özelden yazmış.Kim tehdit ediyo
Ekran görüntüsünü atan kişi. Yoluna taş koyunca beni karalamaya başladı bu kez . Özelden yazmış.Kim tehdit ediyo
Numaranı nerden biliyo broEkran görüntüsünü atan kişi. Yoluna taş koyunca beni karalamaya başladı bu kez . Özelden yazmış.
Kimse burdsn para çekemez diyimCekimi gelen varmi?
Ver adını tehdit edelim onu 😂Ekran görüntüsünü atan kişi. Yoluna taş koyunca beni karalamaya başladı bu kez . Özelden yazmış.
Aynen toplu şekildeVer adını tehdit edelim onu 😂
Gruptan yazmış ya telegramdan . Konuyu kilitle hocam. Yeterince vaktimizi çaldılarNumaranı nerden biliyo bro
Bncede konu kilit olmıGruptan yazmış ya telegramdan . Konuyu kilitle hocam. Yeterince vaktimizi çaldılar
@Shellac
Takılma bro boşverGruptan yazmış ya telegramdan . Konuyu kilitle hocam. Yeterince vaktimizi çaldılar
@Shellac
Eyvallah kardo Cansın. Gerek yok . Onların bildikleri kadar benim sildiklerim var .Ver adını tehdit edelim onu 😂
Eyv knkamEyvallah kardo Cansın. Gerek yok . Onların bildikleri kadar benim sildiklerim var .
İtiraf ettiler dolandırıcı olduklarınıBin yatırıp 250 çekmek istiyorum
Bu da çok doğru bi yaklaşım değil bence kardeşim. Şahsen kendi adıma evet yeni sayılırım ama 10-13 senedir bu boku yerim bura da yeni olmam bu işi bilmediğim anlamına gelmiyor. Bunun ölçütü insanların yazdığı mesaj sayısı olamaz. Zaten deniyemli adam ona göre oynar. Ben başlıkların yüzde 90 nın iyi niyet ile açıldığını düşünüyorum. Kısacası kişinin mesaj sayısıyla ölçemezsin ölçmemelisin de. Siteyi dün gördüm üye oldum bunun benim deneyimimle yahut mesaj sayımla ne alakası olabilir.Mesaj sayisi az olan kisilerin actigi yeni site konularinda yatirimliysa deneme bonusu uzak durun.
Sende site adamisin 😂Bu da çok doğru bi yaklaşım değil bence kardeşim. Şahsen kendi adıma evet yeni sayılırım ama 10-13 senedir bu boku yerim bura da yeni olmam bu işi bilmediğim anlamına gelmiyor. Bunun ölçütü insanların yazdığı mesaj sayısı olamaz. Zaten deniyemli adam ona göre oynar. Ben başlıkların yüzde 90 nın iyi niyet ile açıldığını düşünüyorum. Kısacası kişinin mesaj sayısıyla ölçemezsin ölçmemelisin de. Siteyi dün gördüm üye oldum bunun benim deneyimimle yahut mesaj sayımla ne alakası olabilir.
İstisnalar kaideyi bozmaz.ben genelleme yaptimBu da çok doğru bi yaklaşım değil bence kardeşim. Şahsen kendi adıma evet yeni sayılırım ama 10-13 senedir bu boku yerim bura da yeni olmam bu işi bilmediğim anlamına gelmiyor. Bunun ölçütü insanların yazdığı mesaj sayısı olamaz. Zaten deniyemli adam ona göre oynar. Ben başlıkların yüzde 90 nın iyi niyet ile açıldığını düşünüyorum. Kısacası kişinin mesaj sayısıyla ölçemezsin ölçmemelisin de. Siteyi dün gördüm üye oldum bunun benim deneyimimle yahut mesaj sayımla ne alakası olabilir.
eyvallahİstisnalar kaideyi bozmaz.ben genelleme yaptim
ahahah doğruSende site adamisin 😂