Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spinora 750 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,101
366
83
Mesaj sayisi az olan kisilerin actigi yeni site konularinda yatirimliysa deneme bonusu uzak durun.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Birimiz para yatırıp dolandirmadan konu kilitlenmeyecek galiba dur kendimi feda edip 250 yatirayim sonra aglarken adminler konuyu kapatsinlar:)))

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
Mesaj sayisi az olan kisilerin actigi yeni site konularinda yatirimliysa deneme bonusu uzak durun.
Bu da çok doğru bi yaklaşım değil bence kardeşim. Şahsen kendi adıma evet yeni sayılırım ama 10-13 senedir bu boku yerim bura da yeni olmam bu işi bilmediğim anlamına gelmiyor. Bunun ölçütü insanların yazdığı mesaj sayısı olamaz. Zaten deniyemli adam ona göre oynar. Ben başlıkların yüzde 90 nın iyi niyet ile açıldığını düşünüyorum. Kısacası kişinin mesaj sayısıyla ölçemezsin ölçmemelisin de. Siteyi dün gördüm üye oldum bunun benim deneyimimle yahut mesaj sayımla ne alakası olabilir.

orhan5353819

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
209
43
Bu da çok doğru bi yaklaşım değil bence kardeşim. Şahsen kendi adıma evet yeni sayılırım ama 10-13 senedir bu boku yerim bura da yeni olmam bu işi bilmediğim anlamına gelmiyor. Bunun ölçütü insanların yazdığı mesaj sayısı olamaz. Zaten deniyemli adam ona göre oynar. Ben başlıkların yüzde 90 nın iyi niyet ile açıldığını düşünüyorum. Kısacası kişinin mesaj sayısıyla ölçemezsin ölçmemelisin de. Siteyi dün gördüm üye oldum bunun benim deneyimimle yahut mesaj sayımla ne alakası olabilir.
Sende site adamisin 😂

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,101
366
83
İstisnalar kaideyi bozmaz.ben genelleme yaptim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...