Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spinora 750 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akkurt2344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
272
63
Arkadaşlar bu teşkilat her kimse taktigi çözmüş olmalı. Site adamı mı yoksa yemlenenlerden biri mi bilmiyorum çekim ss attı bana. Biz crash oyununu denedik kasamız 332k oldu. Oyunun sahte olduğu apaçık. İnsanları tuzağa çekmek için birkaç ufak ödeme yapmış olabilirler. Yada kendi adamlarını forum ve gruplara salıp tuzağa çekmeye çalışıyor olabilirler. Burda senelerdir görüp tanıdığımız güvenilir insanlar var onların ödemesi gelirse eğer ss atarlar ancak o şekilde yatırım yaparsınız. Şimdiden geçmiş olsun. Bu tür siteler iyice turemeye başladı dikkatli olun.

Ekli dosyalar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
Arkadaşlar bu teşkilat her kimse taktigi çözmüş olmalı. Site adamı mı yoksa yemlenenlerden biri mi bilmiyorum çekim ss attı bana. Biz crash oyununu denedik kasamız 332k oldu. Oyunun sahte olduğu apaçık. İnsanları tuzağa çekmek için birkaç ufak ödeme yapmış olabilirler. Yada kendi adamlarını forum ve gruplara salıp tuzağa çekmeye çalışıyor olabilirler. Burda senelerdir görüp tanıdığımız güvenilir insanlar var onların ödemesi gelirse eğer ss atarlar ancak o şekilde yatırım yaparsınız. Şimdiden geçmiş olsun. Bu tür siteler iyice turemeye başladı dikkatli olun.
Ss montajlana montajlana tillahı kaymış

bayoguz

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
18
8
yeni mi gelmiş

bayoguz

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
18
8
benim dahaönce olmasına rağmen çekim gelmedi o resim montaj olabilir 1745273128122.png

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Ben kasayı 2 trilyon yapıp çekim verdim maksat hayali güzel olsun :))))))

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
Herkese bu kadar kolay dağıtması zaten soru işareti. Yukarıda bi arkadaş denenir falan yazmış bence adminler el atıp konuyu kilitlesin kimsenin canı yanmasın

Akkurt2344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
272
63
Yav yok bozdum kovaladım zTen . Site klon zaten. Çekimim geldi yazısına ekran resmine güvenmem ki ben. Bu işin nasıl döndüğünü biliyoruz. Babalarının hayrına uyduruktan oyunlar açıp para dağıtacak kimse çıkmaz boşuna beklemeyin .

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Yav yok bozdum kovaladım zTen . Site klon zaten. Çekimim geldi yazısına ekran resmine güvenmem ki ben. Bu işin nasıl döndüğünü biliyoruz. Babalarının hayrına uyduruktan oyunlar açıp para dağıtacak kimse çıkmaz boşuna beklemeyin .
Para yatrnayın sakın bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...