Çekim gelirse yazırım
Çekim gelirse yazırım
öderler canlıya baglansana 500tlyede çökmezler herhalde1 saati geçti gelen giden yok henüz. neyseki az yatırmıştık. yalan olacak gibi duruyor
650yatırdım bekliyorum bende1 saati geçti gelen giden yok henüz. neyseki az yatırmıştık. yalan olacak gibi duruyor
Yogunluk vardir dost, bekle. 20 senedir bekleyen bir arkadas var onunkisi odensin sira senin cekime gelir.1 saati geçti gelen giden yok henüz. neyseki az yatırmıştık. yalan olacak gibi duruyor
Dur sakin ol önce kendin al nasıl aldını bi görekSpinora
spinora37.com
crashde 2500 yaptım çekim vermedim 2.5 yatırıp denemek isteyen varsa minimum 250 yatırıp 500 de çekim verebilir forumda görmedim atmak istedim
Kaynatmaa gelir tokatçı olsa bille çekim veren ilk kişileri öderler ki soradan zazan düşsün bende çekim bekliyorum çünküYogunluk vardir dost, bekle. 20 senedir bekleyen bir arkadas var onunkisi odensin sira senin cekime gelir.
NiyeBu site ödemez
Seninkini peşin ö demişlerdir kesinöderler canlıya baglansana 500tlyede çökmezler herhalde
Canlıya baglandin mu1 saati geçti gelen giden yok henüz. neyseki az yatırmıştık. yalan olacak gibi duruyor
Neyi öderler 🍆 öderleröderler canlıya baglansana 500tlyede çökmezler herhalde
5.000tl yatırıma 5.000tl Çevrimsiz Bonus veriyor güya üç. Kağıtçı olduğu burdan belli 1lira ödemez bu site takvimbet gibi burası
Alman başınıza işBonusu alan herkesn 2.5 k bakiyeoldu
QomiQmi DosT?Ödeme geldi
Dermişim 😂
ödeyeceği varsada ödemez hiç bağlanıp suyu bulundirmayalim. beklicem biraz daha. olmadı iptal ettirip yöntem değiştiririz ama umudum yok pek.Canlıya baglandin mu