Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Spam Mesajlarını Açmak Hk.

bellisarius01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
328
160
43
Beyle önceden spam mesaj kusundaki linklere bastığım gibi açıyordu şimdi bu Google mesajlar ne halt etmişse bir türlü linke direk gidemiyorum anca kopyala yapıştır ile linki tarayiciya yapıştırıp acabiliyorum varmı bunu kapatmanın bir yolu bilen biri söyleyebilirmi ?

Ekli dosyalar

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,486
7,788
113
Beyle önceden spam mesaj kusundaki linklere bastığım gibi açıyordu şimdi bu Google mesajlar ne halt etmişse bir türlü linke direk gidemiyorum anca kopyala yapıştır ile linki tarayiciya yapıştırıp acabiliyorum varmı bunu kapatmanın bir yolu bilen biri söyleyebilirmi ?
Spam değil de. Normal mesajlara düşer oradan açarsın.

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
314
83
Aynısı bendede olmaya basladi

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
182
43
Maalesef bir yolu yok kanser ediyor adamı 3 gündür ayar oldum tıklamıyorum

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,592
113
Spam değil dediğinde normal mesajlar kismina konu taşınıyor girmek istediğin mesaja spam değil yazısına tıkla

gokhan92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
286
52
28
En yukarıda üç noktaya tıkla ayrıntılar a gir
Videolar bağlantılar yazana tıkla
Screenshot_2025-05-21-10-25-45-876_com.google.android.apps.messaging.jpg

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
819
113
Galiba e-devlet te yapılıyor du videosu var bende bulmak lazım hiçbir numara aramaz smste atmax