Bizim zamanimizda hudut namustu, şimdiki aklım olsa kaçakçılık yapar köşeyi dönerdim. Eskide kaldı vatan millet sakarya. Şimdi gelir 1 saat nöbet tutamayacak olup gt kesenlerSuanda yapanlarn hepsin yokluktan issizlikten caresizlikten yapiyorlar vatn millet sakarya hikaye
Çok doğru bravoBunu sadece parasi icin yapandan bir b.k olmaz tehlikesiz olcaksa ne diye bu ise girmeye kalkar bi insan tehlikeli bolgelerdekilerin ko can degilde bi seninkimi can
Sözleşme kurs bitimine doğru atılıyor yani ilk 2 ay sonra bu zamana kadar bırakırsan siknti yok sözleşme atıp bırakma şansın olmayacagina göre firar edeceksin sicili temiz ise 2 yıl ila 4 yıl hapis istenecek sende piskolojim bozuldu felan filan sallayacan aile problemleri frlan filan diye onlarda sicilin temiz diye denetime çevirecek. Son aldığın maaşı geri isteyecek bukadar1 yıl denetim dediğin ne oluyor reis bırakırsan tazminat ödersin falan dediler ne kadar ödenir misal
Neyine memur oluyor, Ben 10 yıl yaptım yaralandım devlet bana iş vermedi sen ne anlatiyon. Torpilin yoksa boş o dediginDevlet memuru oluyorsun işte herşey garanti.bence ol.
Niyeti pis olanın fikirleri de pistirBizim zamanimizda hudut namustu, şimdiki aklım olsa kaçakçılık yapar köşeyi dönerdim. Eskide kaldı vatan millet sakarya. Şimdi gelir 1 saat nöbet tutamayacak olup gt kesenler
Sen oradaki ironiyi bile anlamamissin o yüzden sal beniNiyeti pis olanın fikirleri de pistir
kardeşim gerkesın yapacağı harc değil o kendine güveniyorsan git. ben k. ırakta hakkarinin en tehlikeli yerinde 2017.2021 arası ordaydım 4 yıl sözleşmemi doldurdum bıraktım. batıya geçerken . çünkü bunaldım hergün gorev hergun gorev martta çıkardık neyin ne oldugu belli olmaz bi dağa üst bölgesi kurardık 198 gün kaldıgımı hatırlıyom. en fazla en düşükte zaten bi gittin mi 2 aydan aşağı inmessin tabura. benim zamanım çok sıkıntılıydı hergun her dk çatılma tacız oluyordu . biz bıraktık suan temizlemiş devlet oraları suan her yer temiz eskiye göre ama bunların sağı solu belli olmaz. kendine güveniyorsan git 3 yıl yap. 3 yıl sen bitirmeye 1 milyona yakın tazminatta alırsın. benim devrem daha 9 ay önce 7 yılını bitirdi 2 milyona yakın tazminat aldı. aldığın maaş ta artısı . karar senin en azından bi maaşın olur kimseye eyvallah etmessin. gittiğin banka çevirmez puanın kötü dahi olsa. heryerde kredin olur olur olur yaniArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
Haklısınkardeşim gerkesın yapacağı harc değil o kendine güveniyorsan git. ben k. ırakta hakkarinin en tehlikeli yerinde 2017.2021 arası ordaydım 4 yıl sözleşmemi doldurdum bıraktım. batıya geçerken . çünkü bunaldım hergün gorev hergun gorev martta çıkardık neyin ne oldugu belli olmaz bi dağa üst bölgesi kurardık 198 gün kaldıgımı hatırlıyom. en fazla en düşükte zaten bi gittin mi 2 aydan aşağı inmessin tabura. benim zamanım çok sıkıntılıydı hergun her dk çatılma tacız oluyordu . biz bıraktık suan temizlemiş devlet oraları suan her yer temiz eskiye göre ama bunların sağı solu belli olmaz. kendine güveniyorsan git 3 yıl yap. 3 yıl sen bitirmeye 1 milyona yakın tazminatta alırsın. benim devrem daha 9 ay önce 7 yılını bitirdi 2 milyona yakın tazminat aldı. aldığın maaş ta artısı . karar senin en azından bi maaşın olur kimseye eyvallah etmessin. gittiğin banka çevirmez puanın kötü dahi olsa. heryerde kredin olur olur olur yani
Bana ne yuruyon kardesNeyine memur oluyor, Ben 10 yıl yaptım yaralandım devlet bana iş vermedi sen ne anlatiyon. Torpilin yoksa boş o dedigin
Seçenek olmadığı için son çare olarak uzman çavuş, sözleşmeli er falan oluyorlar. Sorulunca da şerefli bir meslek olduğu için seçtim diyorlar. Aynen kanka önünde birsürü güzel seçenek vardı. Sen de kelle koltukta dolaşmayı göze alarak bunu seçtin gene deBunu sadece parasi icin yapandan bir b.k olmaz tehlikesiz olcaksa ne diye bu ise girmeye kalkar bi insan tehlikeli bolgelerdekilerin ko can degilde bi seninkimi can