Dırekt dag a gnderıyorlar. Yılan, kurbaga yıyorsunArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
Hayatın yoksa olArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
Pek bı düzenin olmaz deniz kuvvetlerine falan gidersen biraz daha rahat olur ama genede düzen konusunda sözlesmeli er problem ama iyi para biriktirrisin tutumluysanArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
Ol birader tanıdığım çok insan şuan sözleşmeli er hiçbiri ssikayetci değilArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
Tehlike her zaman var abim 4 yıldır yapıyor 3yildir sınır ötesinde parasi şuan 80k iyi ama yapılır mı yapılmazArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
Bunu sadece parasi icin yapandan bir b.k olmaz tehlikesiz olcaksa ne diye bu ise girmeye kalkar bi insan tehlikeli bolgelerdekilerin ko can degilde bi seninkimi canArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
İlk gittiğinde onun bunun lafına bakma 2 3 ay dayan kurs bitsin biraz kurs ta zorlarlar sonra usta birliğinde alış malis 2 ay geçsin sonra kralsın subay astsubaylari takma ilk hetapta kiskanirlar okumamissin diye deli olurlsr onların maaşına yakın maaş aliorsun diye sonra kader derler alisirlar gidip bırakalım felan diyenlerle muhatabı kesmezsen gider 3 gün sorna bırakırsın dışını sık 3 yıl en azından sonra kralsın sivilde güzel iş veriyorlar zaten 3 ay sonra sözleşme attıriyorlar bırakma hakkın var sözleşme imzaladıktan sonra bırakırsan 1 yıl denetim alırsın en fazla bişey olmuyor sadece ailen çevren vatan haini gibi yada bir boka yaramaz insanmisin gibi bakar sonra unutur giderler bir deneArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
1 yıl denetim dediğin ne oluyor reis bırakırsan tazminat ödersin falan dediler ne kadar ödenir misalİlk gittiğinde onun bunun lafına bakma 2 3 ay dayan kurs bitsin biraz kurs ta zorlarlar sonra usta birliğinde alış malis 2 ay geçsin sonra kralsın subay astsubaylari takma ilk hetapta kiskanirlar okumamissin diye deli olurlsr onların maaşına yakın maaş aliorsun diye sonra kader derler alisirlar gidip bırakalım felan diyenlerle muhatabı kesmezsen gider 3 gün sorna bırakırsın dışını sık 3 yıl en azından sonra kralsın sivilde güzel iş veriyorlar zaten 3 ay sonra sözleşme attıriyorlar bırakma hakkın var sözleşme imzaladıktan sonra bırakırsan 1 yıl denetim alırsın en fazla bişey olmuyor sadece ailen çevren vatan haini gibi yada bir boka yaramaz insanmisin gibi bakar sonra unutur giderler bir dene
Kardeşim insan gibi birşey sordum parasında değilim ailem ile aram bozuk onlara yüküm gidip en azından devlete yararim olsun istiyorumBunu sadece parasi icin yapandan bir b.k olmaz tehlikesiz olcaksa ne diye bu ise girmeye kalkar bi insan tehlikeli bolgelerdekilerin ko can degilde bi seninkimi can
5 sene yaptım ama yapılmazArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
Abi ne gibi zorlukları var yani eskisi gibi çok çatışma mevzuları varmı aile ile aram kötü askerden hemen sonra veya askerdeyken başvurumu yapsam direkt olabilirmiyim5 sene yaptım ama yapılmaz
Sağol abiHelvanı dağıtırız forumda
Aklından bile geçirme. Tabiri caizse itten rezil olursun. Ben uzmanlık yaptım vucut delik deşik oldu. Dusarda selam vermeyeceğini adama komutanım cekmekte ayrı sıkıntıArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.
Eğer sosyal hayatını bı kenara bırakıcaksan bişi olmaz eskisi gibi çatışma veya Suriye'ye oraya buraya girmek yok ama sosyal hayatın 0 olur 7 yıl dayanirsan memur olursun fakat orasi sivil gibi değil öyle değişik insanlar varki insanı dindan imandan bezdiriyorlar askerlik televizyondaki diziler gibi değil soyliyim çok yipranirsinArkadaşlar Sözleşmeli Er Olunurmu Eskisi Gibi Tehlikesi Varmı Şartları Nedir Bilenler Yazabilirmi İnternette Adam Akıllı Sonuç Bulamadım.