- 502
- 207
- 43
Benim bahsettiğim spin saklama kanka 3 bin sakladım satın aldım çıktımTüh ulan yememişler. 200 liraya sabitledi.
Benim bahsettiğim spin saklama kanka 3 bin sakladım satın aldım çıktımTüh ulan yememişler. 200 liraya sabitledi.
45 dk Max çekim kanka birazdan gelir.Yarım saattir 200 ü göndermediler senin onu yemezler reis
Spin saklama olayına çok hakim değilim. Bu yüzden yediremedim heraldeBenim bahsettiğim spin saklama kanka 3 bin sakladım satın aldım çıktım
Oyun acik diye bisey yok abicimArkadaşlar eğer paraya ihtiyacınız varsa Acarbetten deneme almadıysanız alın oyunları açık 5 k ya rahat çıkarıyor. 500 çekin ben 2 saat önce 10 dk sürdü çekim verdim.
Bana göre var 250 FS dog house oyununda 19 kere spine girdi. Bu şans olamaz yaniOyun acik diye bisey yok abicim
Bi kere oyuna aldı ondada 13 TL verdi reisBana göre var 250 FS dog house oyununda 19 kere spine girdi. Bu şans olamaz yani
sansin varmis yapmissin oyun birine verdi diye herkese muslugu acmaz öyle olsaydi tek akıllı sen degilsin hepimiz vururduk parayiOyun acik diye bisey yok abicim
Ee cekmişsin işte vana bana açık değilmiş demek miÇekim geldi 10 dk sürmedi arkadaşlar
güzel kardesim sen sarhosmusunuz hastamisin sen acarbetten bahsediyon biz sosbetten cektik hala urafelerin doğru oldugunu savunmak icin sacmaliyorsun gülerler adamaEe cekmişsin işte vana bana açık değilmiş demek mi
Pascal Gamingte bulunan slot oyununda geçerli diyor.Paskal da rulette yaptık bakiye sıfırladı ıkı oyunda gecırli dedi Sartlar da yazmıyor oyle bısey