- 501
- 96
- 28
20 tl hesabında hocam bol şanslar oynarken sartları çözersin. max çekim 200 tl dirlossday![]()
20 tl hesabında hocam bol şanslar oynarken sartları çözersin. max çekim 200 tl dirlossday![]()
Şartları çözemedim ama20 tl hesabında hocam bol şanslar oynarken sartları çözersin. max çekim 200 tl dir![]()
Kaderimizde varsa çekeriz hayırlısıçok sıkıntı olacak hocam hayırlısı herkes için
11 hesabın olmasına ragmen tanımladım hocam bol şanslarYaniii mesela bı bonus tanimlasan ne güzel olur kullanıcı adı odunking
1 şans da bana ekler de bonkorlugunu unutmam20 tl hesabına yüklendi şartlarını oynarken çözersinmax çekim 200 tl onu bilde
![]()
anlarsın birazdanŞartları çözemedim amasanki şart yok gibi
freeye döndük o zaman hayırlısı gönder kullanıcı adı1 şans da bana ekler de bonkorlugunu unutmam![]()
ramo1993xxx şu garibide gör yakarsa dünyayı garibler yakaranlarsın birazdan![]()
Vaayy anasını bee..Champi0n-aLpasLanunaL5-Champi0n1-aLpasLanunaL4-aLpasLanunaL1-aLpasLanunaL-aLpasLanunaL2-aLpasLanunaL3-1taL1an bende yalan olmaz hocam a
Ya söylede ona göre oynayim sonra silersin bakiyeyi şartlara uymadin demeanlarsın birazdan![]()
ramo1993xxxfreeye döndük o zaman hayırlısı gönder kullanıcı adı
aktarıldı 200tl max çekimramo1993xxx şu garibide gör yakarsa dünyayı garibler yakar![]()
Biri yer biri bakar olmaz değilmi k.adim: xerans20 tl hesabına yüklendi şartlarını oynarken çözersinmax çekim 200 tl onu bilde
![]()
yalan yok dedim hocam ekran görüntüsüde attırma simdiVaayy anasını bee..
tmm bu kul isimleri doğruda, sondaki rakamları hiç kullanmam ben. Sistemde belki problem vardır.
ama dogru 3 farklı kul adım varmış hiç farkında dglm yeminle![]()
Hocam kacmalisin yoksa isinvaraktarıldı 200tl max çekim![]()
la yok başkan yalan var demedimde.. şaşırdım sadeceyalan yok dedim hocam ekran görüntüsüde attırma simdi)
Yanlışlıkla yolladım geri atBana kim 50 lira gönderdi knki ler bu saatte kim gönderir![]()
Hocam papara en alt limit nedir bide 20 tl nasıl çevrim olcak yazarsan sevinirimyalan yok dedim hocam ekran görüntüsüde attırma simdi)