Denver 3 .ceyrek alır 2.30 oranKasa degilde yari kasa dusundum ben.size soralim oylayalim.3. c kasa bas diyen begensin yarim yari diyenler katiliyorumu tiklasin.
Tek at portland macı 61 üst 3 ihtimalli gelmezse benı cımle alem herkes sahıt @surgun57 bas benı az tanıyosanSidik zoruyla geldi
1.1Kasa degilde yari kasa dusundum ben.size soralim oylayalim.3. c kasa bas diyen begensin yarim yari diyenler katiliyorumu tiklasin.
Denver maçına kasa girilir buna kasa girme reisKasa degilde yari kasa dusundum ben.size soralim oylayalim.3. c kasa bas diyen begensin yarim yari diyenler katiliyorumu tiklasin.
Denver 3.çeyrek uste kasa girilir
La bisey diycem simdi diyemiyorum ne desem yanlis anliyosun senTek at portland macı 61 üst 3 ihtimalli gelmezse benı cımle alem herkes sahıt @surgun57 bas benı az tanıyosan
Bır kere su kardesını kırma atLa bisey diycem simdi diyemiyorum ne desem yanlis anliyosun sen
seko tek tek nıye gıdecek kardesım tek bahıse kader baglatman adamaBak yıne söylüyorum portland 61 üst 2.10 tek at 457 ye 950
Ali abi gelir buseko tek tek nıye gıdecek kardesım tek bahıse kader baglatman adama
Patlama perıyodu olabılır gıbıBır kere su kardesını kırma atsöz bundan yatarsa bastıın mıktarın yarısı sana kasam olunca atcsm
o kadar emınım
Kendi bilgini yap başkasının ... Gerdeğe girilmezLa bisey diycem simdi diyemiyorum ne desem yanlis anliyosun sen
Ali abi gelir bu
Tek at portland macı 61 üst 3 ihtimalli gelmezse benı cımle alem herkes sahıt @surgun57 bas benı az tanıyosan
Fenaaa
aynen bencede içinden nasıl geliyorsaKendi bilgini yap başkasının ... Gerdeğe girilmez