- 2,225
- 1,234
- 113
Dün 1k attık 100%100 vermiş betroad aviatorde ezdik
Aynen vallaAzdan az ,çoktan çok gider dostum 🤣🤣
Soon 15 dk dayan az kaldıAynen valla
Ne olmadı dostum300 atmıştım odeonbete aviatorde 1180 yaptık çektik olmadi
1k ya 1k aldım betroadtan cevrimi yapamadan gitti aviatorde 40 katmış cevrimi zaten imkansizdiNe olmadı dostum
Sağlık olsun1k ya 1k aldım betroadtan cevrimi yapamadan gitti aviatorde 40 katmış cevrimi zaten imkansizdi
Geçmiş olsun çokmuşEn iyisi maç ya zeppelinmis aviatormus uçlar tam batak 5 günde 20k kaybettik
Ne zaman oynasam surekli 1.50 geçmiyor lanet oyunlarGeçmiş olsun çokmuş
Ben hiç ısınamadım bu tür oyunlara en iyisi maç dediğin gibiNe zaman oynasam surekli 1.50 geçmiyor lanet oyunlar
Aynen ya bi anda köşeyi dönmek için ne var ne yok veriyor o oyunlarda geçen sene başladım bu oyunlara lanet oyunlar maç oynadimmi 10 tlyi bets10 da 20k yaptığımı bilirim maçta ama bu oyunlarda 2k yi 2100 yapamiyoruzBen hiç ısınamadım bu tür oyunlara en iyisi maç dediğin gibi
Aynen oran 1xbette 1.5 alt hala 2.10 veriyorSon 10 dk
Bidaha oynama dostum boşverAynen ya bi anda köşeyi dönmek için ne var ne yok veriyor o oyunlarda geçen sene başladım bu oyunlara lanet oyunlar maç oynadimmi 10 tlyi bets10 da 20k yaptığımı bilirim maçta ama bu oyunlarda 2k yi 2100 yapamiyoruz
Aynen dost bidaha benim için bitti o oyunlar tam adamı mikiyorBidaha oynama dostum boşver
Eyv gelirse kasayı ikiye bölücem yüksek orandanSon 6 dk şansın bol olsun