Oyalamak için herseyi diyebilirler o işlem sırası bitmez zaten ama neyse bekleyelim bakalimKonuştum canliyla smdi işlem sırasında dedi bekliyoruz 19 dakika oldu megapayz ile
Oyalamak için herseyi diyebilirler o işlem sırası bitmez zaten ama neyse bekleyelim bakalimKonuştum canliyla smdi işlem sırasında dedi bekliyoruz 19 dakika oldu megapayz ile
Sans kader bakıcaz da bence yatar gelir ...5800 yaptım başka zaman olmaz mqOyalamak için herseyi diyebilirler o işlem sırası bitmez zaten ama neyse bekleyelim bakalim
Haklısın kardeşim yazık işte ama onu düşünmezlerCektim geldi diyor hacezmi nedir birde talrp verdim dedi 5 dk sonra geldi dedi ulan karaktersiz haksizmiyim niye ekran fotosu atamadan kayboldun resmen tezgah kuruyor site adamlari hadi seni beni etkilemez 100 tl de burda 100 tl bulamayan cok insan var yazik degilmi
Bak birtane cekim geldi diyen yok birtane o hacez denen karaktersiz dedi onada 50 kidi ss at dedi atamadiHaklısın kardeşim yazık işte ama onu düşünmezler
Kanka yatırım çekip ödeme geldi diyen olmadı ben dahilEkli dosyayı görüntüle 814013 tokatçılar mı
Karakterli kardesim ayip degilmi niye insanlari dolandirdin yakisiyormu ??? Cekim geldi dedin 500 kisiye yatirim yaptirdin sen insanmisin cidden ???Kanka direk yaz işte
Bol şans kardesik benimde hiç umidim yok bakalımHiç ümidim yoktu ama yatırdılar 🤣
1 kişinin gelmiş kanka darısı bizim basimizaBak birtane cekim geldi diyen yok birtane o hacez denen karaktersiz dedi onada 50 kidi ss at dedi atamadi
Anında havale ile vermiştim megapayz ile verin diyorTam 1 saat surmus yatirmalari bencede yatirirlar sirket exelogx bilindik ...46 dk oldu talep vereli...20 25 dk gelir bence
Aynen ben megapayz ile verdimAnında havale ile vermiştim megapayz ile verin diyor
Kanka gönderirler herhalde ama 1 kişi lye gondermisler bakalım nasıl olcak bekleyelim gorelimAynen ben megapayz ile verdim
Ulan ohaa herkese geliyor bize daha gelmedi bile 😂 her yerde bahtsizimPaylaşan arkadaşa teşekkürler 5 dakka sürmedi