Ödeme ss Atar mısınKanka ödeme geldi bana bakiyeni düzenletip yatırım yaptıktan sonra sınırsız çekim hakkı veriyor
Yatırım nerde ?? İşlem geçmişindeÇekimi verdik bekliyoruz bakalım
Düzeldimi bende de aynı hatayı veriyorSlotlarda oynatmıyor sitede sorunmu var
Duzelmedi spora bastım 3 maça 5 bin veriyorDüzeldimi bende de aynı hatayı veriyor
Giden 100 lira olsun kanka ne diyim sansimizi denedik bakalimBosa bekliyon benim hesabi kapattilar gecmis olsun simduden 650 cekim verdim 3 saat gelmedi hesap japandi
Bende sanmıyorum göndersinler ama nasip ne broBosa bekliyon benim hesabi kapattilar gecmis olsun simduden 650 cekim verdim 3 saat gelmedi hesap japandi
Bende verdim bekliyorum kanka ama zor gibi düşünmeye başladım canlida yok durumda gözükmüyor talep durumuSmdi çekim verdim haber edeceğim
Konuştum canliyla smdi işlem sırasında dedi bekliyoruz 19 dakika oldu megapayz ileBende verdim bekliyorum kanka ama zor gibi düşünmeye başladım canlida yok durumda gözükmüyor talep durumu
O konuda kesinlikle katılıyorum sana biladerim kendim yandin baskalarini yakma bari emin ol kendide yatirmistirParanin miktari onei degil ilk basta cekim yaptim diye insanlari kekleyen adi karaktersizin tuzagina dusmeyi insan yediremiyir sen giden 100 diyorsun aldatilmak gurur yikici birsey