- 1,061
- 217
- 63
Kasayı 5k yaptik
Kank ödeme gelirse yazar mısın bende 5k yaptımBakiyemi düzenledi yatırım yap diyor. Bakalım umarım gelir
ZannetmiyorumBonus spor alanında gecerlimi
Kanka ödeme geldi bana bakiyeni düzenletip yatırım yaptıktan sonra sınırsız çekim hakkı veriyorKank ödeme gelirse yazar mısın bende 5k yaptım
Yazıyor ya her alanda kullabilirsiniz diyeZannetmiyorum
Evet biliyorumKanka ödeme geldi bana bakiyeni düzenletip yatırım yaptıktan sonra sınırsız çekim hakkı veriyor
100 TL bulmak gerekiyor yatırım için bakalımEvet biliyorum
Olur yazarım bak bir arkadaşın gelmiş oku yorumlarıKank ödeme gelirse yazar mısın bende 5k yaptım
Bendede aynısı oluyorBu uYarıyı verdi mi?
AynenBu uYarıyı verdi mi?
Oyunlar hata veriyor oynatmıyor + lisans yok499 TL Nakit ve Çevrim Şartsız Deneme Bonusu
• Bu promosyondan sitemize ilk defa kayıt oluşturan tüm üyelerimiz faydalanabilir.
• Bu promosyondan faydalanabilmek için üyeliğinizi oluşturduktan sonra bonus talep alanından bonusu talep etmeniz gerekmektedir.
• Deneme bonusu için Canlı Destek Hattımıza bağlanmanıza gerek yoktur.
• 499 TL Nakit üyelik bonusu ve kazançları dilediğiniz alanda ve oyunda kullanabilirsiniz .
Bonus Kuralları
• Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz.
• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 5000₺ yapmanız sonrasında bakiyenizi 500 tl ye sabitletip 100 tl yatırım sağlayıp ana para çevriminizi tamamlayarak çekim talebi oluşturabilirsiniz.
• Deneme Bonusu çekimlerinizi Havale yöntemleri ile yapabilirsiniz. üst limit bulunmamaktadir.
m.250sonofbet.com
Geçmiş olsun dostumSite Tokatçı çıktı yatırım da yaptım vermedi geçmiş olsun
Bekle düşünüyorum🤔Aynen eee ne olcK şimdi
Çerezleri temizle başka tarayıcıdan girBu uYarıyı verdi mi?
100 yatır çevir çekim talebi ver düzelir bakiye5 bin yaptik canlı destek yok.