- 6,750
- 3,743
- 113
Dur kral1700 basıyorum şimdi eğer başka güvendiğin varsa 2 li kombine yapacağım
Dur kral1700 basıyorum şimdi eğer başka güvendiğin varsa 2 li kombine yapacağım
Santos laguna koy yanına en cok gol ikinci yarıDur kral
kanka cleveland maçı yarın bu gün için varsa onu ekleyelim laguna maçıyla beraberSantos laguna koy yanına en cok gol ikinci yarı
Bragq 4.5 üst 😇kanka cleveland maçı yarın bu gün için varsa onu ekleyelim laguna maçıyla beraber
Başlıyo kral nba macı yanlış mı baktınkanka cleveland maçı yarın bu gün için varsa onu ekleyelim laguna maçıyla beraber
kanka devam sağlık olsun roll yapıyoruz beraberİlk kupon lose
Canlıya düştü suanBaşlıyo kral nba macı yanlış mı baktın
kanka pardon canlıya düşmüş ben maç öncesi baktımBaşlıyo kral nba macı yanlış mı baktın
Varsa kasa 300 500 dene kral braga 4.5üst 🤝 😇kanka pardon canlıya düşmüş ben maç öncesi baktım
Vaaco geldi knkkanka devam sağlık olsun roll yapıyoruz beraber
700 attımVarsa kasa 300 500 dene kral braga 4.5üst 🤝 😇
Knk Cleveland maçına ilk çeyrek 2 farklı alır oyna 1.85 oranı var. Maça hızlı başlar700 attım
Vaaco geldi knk
1700 kasa senin 10k olunca 3k sende kankam sen maç ver şimdiVaaco geldi knk
Bol şanslar dost700 attım
ona ilk yarı 119 üst girdim düğer arkadaş söyledi diye aynı sitedeyim sorun yaşatırlar başka maç bekliyorum sendenKnk Cleveland maçına ilk çeyrek 2 farklı alır oyna 1.85 oranı var. Maça hızlı başlar
Cleveland bugün birazdan baslarkanka cleveland maçı yarın bu gün için varsa onu ekleyelim laguna maçıyla beraber
119 açıktı min 1000 attım 1800 veriyorCanlıya düştü suan
Yazdın mı kral o kuponuona ilk yarı 119 üst girdim düğer arkadaş söyledi diye aynı sitedeyim sorun yaşatırlar başka maç bekliyorum senden
beklemede kal sende hocamBol şanslar dost