- 2,747
- 1,406
- 113
Maçlar kaçtatumbet163.com
Maçlar kaçtatumbet163.com
lol'ler 12:00 - 15:00 da valorantlar 19:00'daMaçlar kaçta
Tamamdır dostt para bulursam oynuycam sağollol'ler 12:00 - 15:00 da valorantlar 19:00'da
bro kumar bu her zaman tutacak diye bişey tabi yok biliyorsun ama %90 gibi bi tutma oranımda var işte kısmet :dTebrikler başkan, senin böyle 2-3 kuponunu daha görürsem bir sermaye bağlarım artık e-spor kuponlarına.Gram anladığım bir mevzu değil çünkü...
![]()
Zaten altın yumurtlayan tavuk peşinde değilim başkan, ha yumurtlarsan hayır der miyim? Asla.bro kumar bu her zaman tutacak diye bişey tabi yok biliyorsun ama %90 gibi bi tutma oranımda var işte kısmet :d
anlaştık o zaman elimden geldiğince paylaşacağım kuponlarımıZaten altın yumurtlayan tavuk peşinde değilim başkan, ha yumurtlarsan hayır der miyim? Asla.![]()
Dogus kupon keyloger gibiyarın için bu kuponu oynayacağım isteyen durumu müsait olan değerlendirebilir
Ekli dosyayı görüntüle 71891
icehockey dedin ciğerimi yaktın nerde o nhl oynadığım günlerbi esport bi ice hoc yine won tebrikler dostum![]()
senin kupon için bi ara sabahladıydık won olduydu ortak kupon yattıydı ama benim bi maçtan ne deli olduydumicehockey dedin ciğerimi yaktın nerde o nhl oynadığım günler![]()
hatırlamam mı ya ne güzel günlerdisenin kupon için bi ara sabahladıydık won olduydu ortak kupon yattıydı ama benim bi maçtan ne deli olduydum![]()
harbi yahatırlamam mı ya ne güzel günlerdi![]()
acele etme betco'dan maçlara bakar veririm başkan bakayım kupon çıkartayım bekleHocam bugün oynayacagın kupona güvenin yüzde kaç son 200 ü atacagım zaten kaybediyoruz bide e spor deneyelim bide betcolarda olur mu maçlar @dogusustubal