- 5,222
- 7,363
- 113
Şu e sporttan bi bize para koydurtmadingece gece yine bir e-sport'dan vuralım dedik muzzy maçı oynanıyor oda 2-0 oldu 3-2 de olsa kazanacağını düşünüyorum ki 3-0 yada 3-1 kazanır diğer hesaplanmayanların hepsi kazandı bayrama güzel giriyoruz yine.
Ekli dosyayı görüntüle 71889
Şu e sporttan bi bize para koydurtmadin![]()
Ne bileyim survivordan başını kaldırdığını görmedim kioglimmm kupon lazım de yaz instam var twitter'ım var sende istedin de kupon mu vermedik![]()
Bol şans bayrama güzel girmen sevindirici ama parayı nerede harcıyacaksın her yer kapalıgece gece yine bir e-sport'dan vuralım dedik muzzy maçı oynanıyor oda 2-0 oldu 3-2 de olsa kazanacağını düşünüyorum ki 3-0 yada 3-1 kazanır diğer hesaplanmayanların hepsi kazandı bayrama güzel giriyoruz yine.
yok lan ne elbisesi gelen mi olcak sanki asyaya atar %50 esport bonusu çekerimNe bileyim survivordan başını kaldırdığını görmedim kineyse kanka tebrikler bayram elbisesi almayi unutma öptüm
![]()
açık olsada yine kumara devam ederim yaBol şans bayrama güzel girmen sevindirici ama parayı nerede harcıyacaksın her yer kapalı
Ssnsin bol olsun kardesimgece gece yine bir e-sport'dan vuralım dedik muzzy maçı oynanıyor oda 2-0 oldu 3-2 de olsa kazanacağını düşünüyorum ki 3-0 yada 3-1 kazanır diğer hesaplanmayanların hepsi kazandı bayrama güzel giriyoruz yine.
Ootum kanka okey e sportta gorusuruz yakindayok lan ne elbisesi gelen mi olcak sanki asyaya atar %50 esport bonusu çekerimdevamkeee sen yaz yemişim survivor'u sana cevap veririm ben :*
100tlde dağıt burada zaten toplasan 5kişiyiz paranın bereketi artaraçık olsada yine kumara devam ederim ya![]()
kupon sonuçlansın çekim gelsin yaparız bişeyler zaten aklımda varda geç sonuçlanıyo burda esportlar100tlde dağıt burada zaten toplasan 5kişiyiz paranın bereketi artar![]()
ben dotayı bıraktım ya lol devamtebrikler dostum bi gün gel dota 2 oynayalım seninle![]()
İyi paara koymus 1 k bn olsam dagitirdim.parayi bulayim dagiticam zaten100tlde dağıt burada zaten toplasan 5kişiyiz paranın bereketi artar![]()