Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Son Dakika !! -2-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Ben söyleyeceklerimi söyledim her şeyi boş olan tiple işim olmaz daha da takmıyorum bu elemanı :) Gezinsin kendi çapında eğlensin :D Bununla ilişkisi olan benimle muhattap olmasın bundan sonra :) Ben NBA de paylaşırım merak etmesin :) Susmuşmuş özelden saydırıyordu az önce :D İyi geceler herkese matbet konusunu Cem Yılmaz açmış rahatça gülebilirsiniz. Forumda stand-up gösterisi var yakında kaçırmayın derim ;)
Hayatta başarılar . Bana laf atmadığını sürece laf çarpmadigin sürece zaten ben tenezsil etmem seninle muhattap olmaya bunu da bilesin . Sana hayatta başarılar onur kardeş

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Ekli dosyayı görüntüle 22641 Gece 01:00 sularında edinilen bilgilere göre Matbet yöneticilerinin Theking'e ait olduğunu düşünülen 200₺ banknotu ATM ye değil Dansözlere sıkıştırdığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili araştırmalar sürerken Theking yaptığı son açıklamada ' Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım ucunda ölümde olsa davamdan vazgeçmem ' dedi.

Edinilen son bilgilerde Theking resminden tespit ettiği dansözü bulup hakkı olan parayı alabilmek için pavyon pavyon gezdiği bilgisi alındı.

KAMURAN GÖKGÖZ - İHA
Güldüyseniz şikayet konusundaki konu gibi bunu da kapatırsanız iyi olur @Blue's
Bazı boşlar formunda gene :)

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,996
1,058
113
Yav arkadas yeni aldigim kitaplari okucam karistircam ortalik sakinken kalkam erkenden dedim.bi kahve koydum once yeni haber varmi diye foruma bakam dedim yarim sattir takili kaldimya le..harbiden giybetci olmusuz.. :)
Herkese gunaydin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...