Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Son Dakika !! -2-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
@theking23 bak ozelden mesaj at kullanici adimi yazoyim canlo destege baglan param matbette kalmismi kalmamismi bak . 200 tl kaldi yarin gindercez diyo adamlar burda uzatinca ne olacak

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Matbete yanlışlıkla sövdüm demedim nerenle okuduysan artık

Ben eskiden amk yazarken bir şeye bastım altı çizildi 6 saat ban yedim matbetin amk harici de birşey yazmadın kanıtlayamayan da en adi şerefsizdir
Sen çok güzel kelime oyunu yapiyosun onur kardeş . Chat gecmisinin sildigini biliyosun ondan bunu diyosun . Sana tek bişey dicem delikanli adam söylediği şeyin arkasında durur dedim der . Ben serefimin namusumun üzerine yemin ederim ki sen matbet için anasını sikiyim ve picler dedin . Sen ama dediğin şeyin bile arkasında duramıyosun . Sen valla ruh hastasisin . Burada millet beni de biliyor seni de biliyor o yüzden ben çok rahatım .

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Uzatan sizsiniz benim konum kapandı geyik konuları açılıyor
Düşün artık neden acaba diye ? Bir şey bir kere söylenir iki kere söylenir belli bir yerden sonra bayar böyle makaraya düşer . Ona göre hareket et ben sana daha bişey demiyorum sen Malisahin53 nickini ağzına her aldığın da ben sana soverim bunu da bil

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Sen çok güzel kelime oyunu yapiyosun onur kardeş . Chat gecmisinin sildigini biliyosun ondan bunu diyosun . Sana tek bişey dicem delikanli adam söylediği şeyin arkasında durur dedim der . Ben serefimin namusumun üzerine yemin ederim ki sen matbet için anasını sikiyim ve picler dedin . Sen ama dediğin şeyin bile arkasında duramıyosun . Sen valla ruh hastasisin . Burada millet beni de biliyor seni de biliyor o yüzden ben çok rahatım .
Bilader bi sg şurdan ben yazsam yazdım derdim kendi laflarını millete satma chat silinse bile ben normal konuya da yazdım bakabilirsin hatta tüm mesajlarıma baksakar ne anaya ne babaya hakaret eden lafım yok

Sen az önce chatte yazdığın küfürler aileyeydi ben de aynılarını iade etmek durumunda kaldım

Ruh hastası diyor embesil bu forumda herkesi etiketleyip sinirlendiren birşey yazıyorsun herkesle bir vukuatın var düzenbaz herif

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
@alisahin53 Belden simdi asagi vuruyorsun soylediklerine gore sana yakismiyor.Cocuk mocuk demek yerine eyvallah diyip konuyu kapatmak daha kolay 20 tl bonus icin agladi demek nedir.

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Düşün artık neden acaba diye ? Bir şey bir kere söylenir iki kere söylenir belli bir yerden sonra bayar böyle makaraya düşer . Ona göre hareket et ben sana daha bişey demiyorum sen Malisahin53 nickini ağzına her aldığın da ben sana soverim bunu da bil
Adımı da yazmışsın ben nesin bilmem ali mi mali mi beni ilgilendirmez
Gülen oldu mu evet yazdılar,siz matbet konularına gayet gülmüşsünüz kapanmadı ikisi de ama bu zoruna mı gitti? Konuları kapatana kadar ben de adminlere söveyim o zaman

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
@theking23 tamam sen nba kuponlarinı paylaş kimse bisey demiyoki sana. Ama bi konu uzayinca herkez sklmaya başliyo. Nba kuponu yap ilerleyen gunler icin takipcilerinde vardı bak 10 oran 20 oran isteyen

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Bilader bi sg şurdan ben yazsam yazdım derdim kendi laflarını millete satma chat silinse bile ben normal konuya da yazdım bakabilirsin hatta tüm mesajlarıma baksakar ne anaya ne babaya hakaret eden lafım yok

Sen az önce chatte yazdığın küfürler aileyeydi ben de aynılarını iade etmek durumunda kaldım

Ruh hastası diyor embesil bu forumda herkesi etiketleyip sinirlendiren birşey yazıyorsun herkesle bir vukuatın var düzenbaz herif
Bişey yazmicam yoksa yine kufur edicem senin tahriklerine gelmicem

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
@alisahin53 Belden simdi asagi vuruyorsun soylediklerine gore sana yakismiyor.Cocuk mocuk demek yerine eyvallah diyip konuyu kapatmak daha kolay 20 tl bonus icin agladi demek nedir.
Bana hakkım olan bir bonus eklenmemişti ben de ekleyin diye dalgasına alıyordum her yere yazıyordum 3 adet 20₺ freebetti milletin derdi bunu geriyor işte

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
İnsan yalan konusmucak soylesiginin arkasında durucak . İnsanları tahrik etmicek eğer ki ederse cevabı aldığı zaman madur ayağına yatmicak güzel kardeşim boşver . Ben bosverdim

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Ben söyleyeceklerimi söyledim her şeyi boş olan tiple işim olmaz daha da takmıyorum bu elemanı :) Gezinsin kendi çapında eğlensin :D Bununla ilişkisi olan benimle muhattap olmasın bundan sonra :) Ben NBA de paylaşırım merak etmesin :) Susmuşmuş özelden saydırıyordu az önce :D İyi geceler herkese matbet konusunu Cem Yılmaz açmış rahatça gülebilirsiniz. Forumda stand-up gösterisi var yakında kaçırmayın derim ;)

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Ben söyleyeceklerimi söyledim her şeyi boş olan tiple işim olmaz daha da takmıyorum bu elemanı :) Gezinsin kendi çapında eğlensin :D Bununla ilişkisi olan benimle muhattap olmasın bundan sonra :) Ben NBA de paylaşırım merak etmesin :) Susmuşmuş özelden saydırıyordu az önce :D İyi geceler herkese matbet konusunu Cem Yılmaz açmış rahatça gülebilirsiniz. Forumda stand-up gösterisi var yakında kaçırmayın derim ;)
Onunla konusursan benimle konuşma banane banane . Çocuk olduğun nereden belli lan biz bunu ilkokulda söylüyorduk kendin ispat ettin neyin yaşını :D NBA de Allah'ın var iyisin yiğidi oldur hakkini yeme . NBA da hsrbi kingsin yalan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...