Banik atarsa olur banik atamazsa zor abi yinede devama.wienmi partizanmı arada kaldım yanlış eşek olmaz umarım vakit var hala
Banik atarsa olur banik atamazsa zor abi yinede devama.wienmi partizanmı arada kaldım yanlış eşek olmaz umarım vakit var hala
Evet şuanda ortalık karıştı sahaya inen yarasa yüzünden açlıktan deliren encar oyuncuları maçı bırakıp yarasa avlamak için mızraklarına koşuyorlarEncar takımı rakiple beraber oturmuş maçtan sonra ormanda Maymun mu yoksa yarasa mı avlayalım diye konuşuyorlar
Dakika 25
Sorma aga iy 1.5 için 4 maç çıkardım Legia parizan a.wien Spartak tirnava eleyip bunları aldım kupona kısmet neyse o olacakBu wien çok ibne bı takım mk
Ben veriyorum 5 dakikada bir canlı yorum okusana ne yapcaksin Maçı 😂Maçı veren kanal var mı
Yenge ile aralar düzeldi galiba keyifler gıcırBen veriyorum 5 dakikada bir canlı yorum okusana ne yapcaksin Maçı 😂
Küsüz kankaYenge ile aralar düzeldi galiba keyifler gıcır
Durum kötü o zaman Allah kimseye kadın tribi yaşatmasınBu
Küsüz kanka
Amin ecmain 🙏Durum kötü o zaman Allah kimseye kadın tribi yaşatmasın
Tabii nasipp karrdesmSorma aga iy 1.5 için 4 maç çıkardım Legia parizan a.wien Spartak tirnava eleyip bunları aldım kupona kısmet neyse o olacak