- 8,741
- 7,064
- 113
Dk 58
65 e az kaldı illa şarkı attıracaklar
Şarkıya gerek yok az sonra geliyor gelmezse 70+ da aç Bankolayalım 🤣65 e az kaldı illa şarkı attıracaklar
güzel basıyor sendeyizRacing 1.50 oran yapıştıralim mi ev 1.5
Eller boş kalınca götte kaşıntı başlıyor 🤣🤣eyvallah sonuclansin önceBekle şu Maç bir sonuçlansın tek tek gidelim çift çift gidilen maçların senaryosu hep hüsran oluyor @Solskjaer
iy 1.5 a ufak atsana ona 1.93 küsür oranı vardıEller boş kalınca götte kaşıntı başlıyor 🤣🤣eyvallah sonuclansin önce
Ahaa sende açıldın sende zaten bu @parsens ile iki saat takılan küfürbaz oluyor bende böyle değildim benide bu bozduEller boş kalınca götte kaşıntı başlıyor 🤣🤣eyvallah sonuclansin önce
Hissetmiş ayyaşiy 1.5 a ufak atsana ona 1.93 küsür oranı vardı
Sigara misali eller hiç boş durmuyor aga muroo gibi aranıyor fır fırAhaa sende açıldın sende zaten bu @parsens ile iki saat takılan küfürbaz oluyor bende böyle değildim benide bu bozdu
kanka ilk işin haylana yazmak olmalı o zaman zuladan 2500 kazandım 1000 yatırım istiyor diyeceksin haylan yollar sana 1000Sigara misali eller hiç boş durmuyor aga muroo gibi aranıyor fır fır
Sabah bizim bildirimleri gör sen gelirse geri🤣 murookanka ilk işin haylana yazmak olmalı o zaman zuladan 2500 kazandım 1000 yatırım istiyor diyeceksin haylan yollar sana 1000
muro yapışır sabah olsun ayılsın o birSabah bizim bildirimleri gör sen gelirse geri🤣