- 11,501
- 10,009
- 113
içinden geçen maç varsa ona oyna maçlara bakmadım bu gece ben muhabbet ediyoz zaten maç takibinden çokHiç önemi yok aga haylan sen verin yapıştıralim ne derseniz
içinden geçen maç varsa ona oyna maçlara bakmadım bu gece ben muhabbet ediyoz zaten maç takibinden çokHiç önemi yok aga haylan sen verin yapıştıralim ne derseniz
Canını severim bunun 😁😁
Corinthians 1 üst bak 1.5 üst değil tarafal bahsi al kanka en kötü cashback olur gelirse 3 oran misHiç önemi yok aga haylan sen verin yapıştıralim ne derseniz
FC Cincinnati IIHiç önemi yok aga haylan sen verin yapıştıralim ne derseniz
Aynen aga maddiyat 2. Plan haa tabiki cilası olur güzel oluriçinden geçen maç varsa ona oyna maçlara bakmadım bu gece ben muhabbet ediyoz zaten maç takibinden çok![]()
Denene bilir ev güzel oynamış bakın ama yinedeFC Cincinnati II
Crown Legacy FC
İlk yarı 0.5 ust
.. bu geçti içimden yine tercih sizin sizin kafanıza hangisi yatarsa ona basın abiCor
Corinthians 1 üst bak 1.5 üst değil tarafal bahsi al kanka en kötü cashback olur gelirse 3 oran mis
Dep 1 üst dogrumuCor
Corinthians 1 üst bak 1.5 üst değil tarafal bahsi al kanka en kötü cashback olur gelirse 3 oran mis
Evet doğruDep 1 üst dogrumu
benim kediyi görsenCanını severim bunun 😁😁
Kasa ?Evet doğru
Attı ev şimdiFC Cincinnati II
Crown Legacy FC
İlk yarı 0.5 ust
Kendine bakamiyon kediye nasıl bakiyon la 🤣🤣🤣benim kediyi görsen7/24 sıkarsın dur dmden atayım burda kötü gözüküyor
![]()
kanka büyük olan kötü kedi şerafettin öyle bir yüz hattına sahip kedi bulamazsınKendine bakamiyon kediye nasıl bakiyon la 🤣🤣🤣
Ayyaşın kediside ayyaş tır kesin
İlk gol geldi 1.5 üstFC Cincinnati II
Crown Legacy FC
İlk yarı 0.5 ust
Denenirİlk gol geldi 1.5 üst
Hahaha şu dik dik bakan kedidir kesinkanka büyük olan kötü kedi şerafettin öyle bir yüz hattına sahip kedi bulamazsınyüzüne baktıkça gülüyorum
Hayır 500 at en fazlaKasa ?