- 11,501
- 10,009
- 113
benim de var dost sağolasın düşüncen yeter güzel insanAgalar sigarasız vardır İnşaallah demezseniz ayıp edersiniz atayım para
benim de var dost sağolasın düşüncen yeter güzel insanAgalar sigarasız vardır İnşaallah demezseniz ayıp edersiniz atayım para
Bu adamı bundan sonra üzen karşısında beni bulur bize böyle delikanlı adamlar lazım parayı bulunca sağı solunu dağıtan adamlar uzak dursun adam mesaj atmış sigara al gel diye bende sağ ol dost bu saatte açık yer yok dedim Krallık böyledirbenim de var dost sağolasın düşüncen yeter güzel insan![]()
Sana ne dedim dakika 80de olsa atacakbizim 2 gol atacak sao bento vardı haylan bey o ne oldu![]()
İnanıyorum gelecek o maç bize kolay yok AMK 90+ illakibizim 2 gol atacak sao bento vardı haylan bey o ne oldu![]()
vurmadan gelemiyon yatırım isterse muro reise yaz yardımcı olurSetrabet telegram bonusu verdi 100₺ slotta vurup geleyim gözüm maçta burdayım ağalar
Şuan 280vurmadan gelemiyon yatırım isterse muro reise yaz yardımcı olur
Adamın bütün günahlarını yüklendik gece gece Allah affetsinvurmadan gelemiyon yatırım isterse muro reise yaz yardımcı olur
yok la haylan bir tanedir onla dertleştik içini boşalttı adam gecesinde 20k vurmuştu galibaAdamın bütün günahlarını yüklendik gece gece Allah affetsin
Adamın bütün günahlarını yüklendik gece gece Allah affetsin
Valla öyle oldu adamsınyok la haylan bir tanedir onla dertleştik içini boşalttı adam gecesinde 20k vurmuştu galibaben iyi gelirim insanlara
La gelecek gelecektotem lazım totem şu taraf bahsi almayın artık top yuvarlak kimin kaleye yuvarladığı belli değil artık
Ekli dosyayı görüntüle 826629
Ah bir gol olsa gol çıkmadı şerefsizler panter kesildi normalde bu maç böyle bitemezBizim konu rolden çok geyiğe döndü ama keyifli eyvallah agalar seviyorum sizi