- 11,501
- 10,009
- 113
ooo bugün sabahlayacaz belli oldu bol şanslar dostAdım 1 @haylan06 senin verdiğin maç bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 826586
ooo bugün sabahlayacaz belli oldu bol şanslar dostAdım 1 @haylan06 senin verdiğin maç bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 826586
Geldi geldi hadi bol şans 🤩👑Adım 1 @haylan06 senin verdiğin maç bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 826586
İşimiz yok takılalım adam bizim için açtı sağ olsunooo bugün sabahlayacaz belli oldu bol şanslar dost![]()
Bol sansAdım 1 @haylan06 senin verdiğin maç bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 826586
Bol sansAdım 1 @haylan06 senin verdiğin maç bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 826586
adammm adammm @Solskjaerİşimiz yok takılalım adam bizim için açtı sağ olsun
Muroo ne yaptıysa artık haylanı kirmayalim dedik🤣ooo bugün sabahlayacaz belli oldu bol şanslar dost![]()
kolay gelsin dost biz bi yandan maçı takip edip sohbet ediyoruz zatenbol şans işteyim zaman geçsin takip edelim![]()
diyom ya yatağı hazırlamış mumları yakmışşş ilk seni çağırdı baktı başın ağrıyor haylanı çağırdıMuroo ne yaptıysa artık haylanı kirmayalim dedik🤣
Daha belim ağrıyor sorma hHzhhsb 😂😂diyom ya yatağı hazırlamış mumları yakmışşş ilk seni çağırdı baktı başın ağrıyor haylanı çağırdı![]()
muronun yanına mı uğradın kanka hangi maça bakıyonDakika 20 0-1
Dakika 63 0-2 bak skor dakikasına kadar yazıyorum
Vallahi işe gitmesem 5/10 dakika daha gezinsem yövmiye gitmişti 🤣🤪diyom ya yatağı hazırlamış mumları yakmışşş ilk seni çağırdı baktı başın ağrıyor haylanı çağırdı![]()