Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Solskjaer / Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,183
4,242
113
@parsens bir şey soracağım kanka bir bakıyorum bir kişi günde 12 tane rolling açıyor şu dost bu dost sağ olsun diye insanlar bu kişiye özelden ulaşıp rol mü açtırıyor bize kimse ulaşmıyor bu tezgah nasıl işliyor çok merak ediyorum
6.5 yıldır bir Allah'ın kulu da yazmadı banada bunlar deftere geçiyor günü gelir elbet

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,615
6,964
113
kanka ben şimdi bir şey yazarım ortalık karışır gerek yok boşver açsınlar kazansınlar dağıtsınlar :D
La vallahi o günde 13 rol açan adamlardan çok para dağıttım kimse bana demedi ki al şu parayı bugün eve erken git..
Anlamadım ben bu işleri bir türlü

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
La vallahi o günde 13 rol açan adamlardan çok para dağıttım kimse bana demedi ki al şu parayı bugün eve erken git..
Anlamadım ben bu işleri bir türlü
kanka ağzımı açtıracan bak burası savaş alanına dönücek konudan yasaklanıcam o yüzden susuyorum :D

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,615
6,964
113
Hadi at oe at ama naz yaptın ya ilk yarı bir gol şart

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,615
6,964
113
kanka ağzımı açtıracan bak burası savaş alanına dönücek konudan yasaklanıcam o yüzden susuyorum :D
Gerçekten nasıl oluyor bu işler hemde öyle 800-1000₺ azda değil hep aynı kişiler farklı isimler taktik ver bize

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,615
6,964
113
Gerçekten nasıl oluyor bu işler hemde öyle 800-1000₺ azda değil hep aynı kişiler farklı isimler taktik ver bize
Adam günde sırf rolling için aldığı para 10 k yani 10 k para geliyor bu insanlara anlamadım gitti

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,615
6,964
113
Hadi Sao hadi lan inancım tam sana o 2 gol gelecek

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,615
6,964
113
Pompala artık şu kanı

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,615
6,964
113
Sakın kalalım bu maç diyorimya dakika 80 de olsa o dep 5 dakikada 2 gol Çakar bitirir

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,183
4,242
113
Corinthans maçı ne olur agalar yapıştıralim başlıyor birazdan iy gol gelirmi veya 1.5 olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...