- 11,501
- 10,009
- 113
Penalti diyorsa penaltidirEkli dosyayı görüntüle 826705
bu ne alaka penaltı diyor
yapacak bir şey yok kanka adam da dedi zaten muhabbet ettik güzel güzel eğlendikUyku falan kalmadı vallahi canım sıkıldı ya kendim maç vermesem sorun yoktu
Hakkını helal et agaVallahi 10 dakikalık işi var isteseler
Sağlık olsun aga hiç önemli değil ayıp vallahi yarın akşam tekrar deneriz şansımızıUyku falan kalmadı vallahi canım sıkıldı ya kendim maç vermesem sorun yoktu
muroyuda çağırsın haylan +1 katalım böyle olmazSağlık olsun aga hiç önemli değil ayıp vallahi yarın akşam tekrar deneriz şansımızı
Ben daha olmam agam rolling falan benim kafam kaldırmıyor teşekkür ederim bugün için eyvallahSağlık olsun aga hiç önemli değil ayıp vallahi yarın akşam tekrar deneriz şansımızı
Rolmu yaptık aga güldük eğlendik biliyon bu baskaydiBen daha olmam agam rolling falan benim kafam kaldırmıyor teşekkür ederim bugün için eyvallah
yok la eğlendik güldük muhabbet ettik benim yarına yemek param var sağolasınAgalar DM atın saatlerdir takip ettiniz amaç sohbet muhabbet evet güzeldi güldük eğlendik Kuru kuruşa olmasın sigaranızi alın
paratimle 87 var 100 altı kabul eden site varmı dost ?muro damlar biz yatınca![]()
Evet orası öyle iyi oldu sıkıntı yokRolmu yaptık aga güldük eğlendik biliyon bu baskaydi
Bende dahilmiyimAgalar DM atın saatlerdir takip ettiniz amaç sohbet muhabbet evet güzeldi güldük eğlendik Kuru kuruşa olmasın sigaranızi alın
Yemek derken dost bir buçuk İskender mi ?yok la eğlendik güldük muhabbet ettik benim yarına yemek param var sağolasınhaylanın sigara yok galiba ona söyle
![]()