- 2,363
- 1,103
- 113
Bonusu seçip üye oldum eklenmedi
Nasıl aldın kral kodu giriyorum hatalıAlındı sağol dost
kardeşim ben betpublice üyeydim ama şimdi buraya da kayit oldum demekki üyelikleri silmişlerEkli dosyayı görüntüle 819893
kanki sen ne anlatıyon ya
multi açmışsın ben betpublic hesabıyla giriş yaptımkardeşim ben betpublice üyeydim ama şimdi buraya da kayit oldum demekki üyelikleri silmişler
Burada bilen biliyor beni betpubliic değil kral orada hesaplarım vardı burada da açtım kabul etti verdi de kaybettimmulti açmışsın ben betpublic hesabıyla giriş yaptım
Boşver kanka daha küçük bir kardeşimiz belli ki anca laf yapıyorBurada bilen biliyor beni betpubliic değil kral orada hesaplarım vardı burada da açtım kabul etti verdi de kaybettim
Üyelik var nasıl alıyoruzAldik dost emeğine sağlık pragmatic birsey vermedi kaybettik egt serbest olsa belki yapardık
Kaç yaşında elemansin profilinden belli dostum tamam sorun değil betpublic olabilir ama ben dediğim gibi çekim yapabildim 500₺ zoruna gittiyse yollayim 200 tl pide ye doyarsın o zaman belkiEkli dosyayı görüntüle 819898
aynen kanki sitede 6 aydır açıktı zaten
Ben açtım 2 kere kaybettim anasını satayım ya betpblic üyeliğim vardı bu site olsa nasıl üye oldum ben telefonları kabul ettiÜyelik var nasıl alıyoruz