http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbeti Açabilirmisiniz :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,534
85,235
113
bnm bi önerim daha var atıyorum ben roll yapacam 10 kişi belirleyip etiketlesem sadece o arkadaşlarla roll yapsam olmazmı @Başkan belki benim istemediğim kişiler vardır direk yüzüne söylemekdense belirlediğim kişiler arasında yapabilirmiyim?
Bu da olabilir 2. seçenek olarak
diğeride olsun bu da olsun gerçekten para için resmen totemlerde yavşayan olurda belki bizede 20 30 atar diye kıvranan insanları görünce nefret ettim bu işlerden.
Görüyorum bazılarını çekilişlerden ağlayacak neredeyse
Çekim sayfasında 1.5 2k para çekmiş yine yalandan bari 50yi 200 yapayım 2 kişiye 20 atayımın derdinde bile değil eminim rolling yapanların hepsinin en az 10k borcu vardır.
Art niyetliler tespit edilip banlamalıdır, forum hainidir.

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
Yasanın boşluklarından faydalanacaksın :)
yani dostum diğer türlü ne olacak ? gruplandırmaya son vermek için düşünülmüş tamam eyvallah bende çıkıp çoklu üye diyorum şimdide adam gelip 5 tane hesapla beğeniyor katılıyor buna bi çözüm yok gruplanmaya bi çözüm var yanlış geliyor bu bana açıkcası başkan yanlış anlama sana karsı bişey söylemiyorum burda sadece yapılanın eksik ve yanlıs olduğunu söylüyorum o kadar

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,399
3,203
113
Zaten rolling nedir aga . Rol kaldirilsin bence eskiden boyle şeyler yoktu:).. dagitim yapmak isteyen kupon atsin sadece veya direk.dagitim yapsin kqzaninca:rolleyes:

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,304
18,116
113
Cok saçma konusuyosunuz. Kimse kimseyi rol acin diye zorlamiyo. Forumun kurallarinda forumi sadece rol acanlar kullanabilir diye bi kuralmi var yoksa
Mesele forumu menfaat için kullanmak çekilişlerden toplayıp toplayıp gitmek sohbet arkadaşlık namına hiçbir hareket yapmayan insanlardan bahsediyoruz .

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Dostum işte tam olarak bunun önüne geçmeye çalışıyorduk gruplanmanın ,Dostum böyle rolling değil de normal kupon paylaşımı yapabilir kazanırsan göndermek istediğin kişilere gönderim yapabilirsin
peki ben kuponu paylaştım diyelim istemediğim x bi şahıs geldi dahil oldu ne yapmam lazım direk yüzüne söyleyeyim ozaman reis?

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,006
80,165
21,113
yani dostum diğer türlü ne olacak ? gruplandırmaya son vermek için düşünülmüş tamam eyvallah bende çıkıp çoklu üye diyorum şimdide adam gelip 5 tane hesapla beğeniyor katılıyor buna bi çözüm yok gruplanmaya bi çözüm var yanlış geliyor bu bana açıkcası başkan yanlış anlama sana karsı bişey söylemiyorum burda sadece yapılanın eksik ve yanlıs olduğunu söylüyorum o kadar
500 mesaj sınırı var cekilişlere katılmak için

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,534
85,235
113
Zaten rolling nedir aga . Rol kaldirilsin bence eskiden boyle şeyler yoktu:).. dagitim yapmak isteyen kupon atsin sadece veya direk.dagitim yapsin kqzaninca:rolleyes:
Maksat muhabbet olsun makara muhabbet dönsün insanlar kaynassın rolling iyidir kötü olan insanlar

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
500 mesaj sınırı var cekilişlere katılmak için
başkan eminim 500 mesaj ve üzeri kaç tane çoklu hesap vardır bunu hepimiz biliyoruz açıkca belli oluyor sizin kararınız bişey diyemem sadece düşüncemi söyledim eyvallah

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,006
80,165
21,113
başkan eminim 500 mesaj ve üzeri kaç tane çoklu hesap vardır bunu hepimiz biliyoruz açıkca belli oluyor sizin kararınız bişey diyemem sadece düşüncemi söyledim eyvallah
üstad yakın zamanda tc onayı ekleyip tc onayı olmayan insanlarıda cekilişe dahil etmeyeceğiz , varsa birden fazla üyeliği tc onayı yaptıramayacak diğer hesaplarına

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
üstad yakın zamanda tc onayı ekleyip tc onayı olmayan insanlarıda cekilişe dahil etmeyeceğiz , varsa birden fazla üyeliği tc onayı yaptıramayacak diğer hesaplarına
bunu uzun zamandır duyuyoruz başkan tc onayı tema değişikliği bunlardan hep söz ediyosunuz ama olmuyor inşallah yakında olur gayet güzel bi ortam olur.

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
ayrıca şuna aytı bir üzülüyorum atıyorum x şahıs yazmış kasa 1000 hedef 3000 veya 4000 5 kişiye 20 bunada bi sınır gelmesi lazım atıyorum adam o role 4 saatini 5 saatini vermiş x şahıs 4000 bin cebe destek veren 20 tl şahsen ben buna karşı olanlardan en başındayım kim ne derse desin bu normal bu durum değil. tabiki mecbur değil fazla dağıtmaya ama en azından bi limit konulmalı 1000;100 2000;200; 3000;300 diye en azından insanın VİCDAN denen duygusu rahat olur...

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,399
3,203
113
Rollingde kaldirilsin direk kupon paylasimi olsun. Gecen orenegini yaptim ben .

Rollinglerde takip etti etmedi olayi oluyo