http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbeti Açabilirmisiniz :)

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,005
80,165
21,113
Kuralları okudumda emrenin yazdığına takıldım sıkıntı yok
Ancak çekilişin beğenenlerden yapılması ne kadar doğru bilmiyorum
Çekiliş listelerini sadece rolling sahibi veya mod yapabilmesi
Çekiliş sahibi liste hazırlamayı kabul ediyorsa kendisinin hazırlaması
Kabul etmiyorsa sadece beğenenlerden yapılması daha adaletli olabilirdi diye düşünüyorum.
üstad başka türlü baş edilmiyor mod arkadaşlara bu karara vardık

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,459
85,163
113
üstad başka türlü baş edilmiyor mod arkadaşlara bu karara vardık
Katılıyorum haklısınız ancak rolling sahibine ses cıkaramaz kimse
Eğer rolling sahibi listeyi bastan sona takip edenlerden alır mısın diye moda pasladı mı olayı o zaman karısıyor moderatörlerde üyelere kıyamıyor heralde listeyi geniş tutuyor bu durumda modun bunu kabul etmemesi sadece begenilerden yapması kuralı daha uygundur diye düşünüyorum bu durumda takip eden sayısı düşer gibi bilmiyorum bunun adaletinide sağlamk zor para muhabbetine gelince konu sürekli gerginlik çıkıyor bir yandan iyi olmus hayırlısı olsun diyelim duruma göre güncelleme getirilir belki

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,399
3,203
113
Cekilişlere en cok itiraz eden benim. Kişi cekilisleri degil sitenin etkinlik cekilislerine itirqzim. Yatirim yaptigim sitelerden bonus beklemek doğal hakkim .son islem bonus olanlar bilerek katiliyolar bazi cekilislere. Son islem bonuslar yuzunden çogunun bonusu eklenmiyo.itiraz ettigim bu

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,262
18,093
113
Roll yapan aynı insanlar çekiliş yapan aynı insanlar .diğer arkadasların cebinde akrep var heralde. Günlük burda 20 30 40 cekilisden para toplayıp gidiyor forumu menfaat için kullanan insanları uzaklaştırın bence @Başkan .biz burda aileyiz diyoruz kazaninca dagitiyoruz. Aynı şeyi hiç yapmayan arkadaşlardan bekliyoruz .belki diyebilir Bazı arkadaşlar borcu vardır vs vs ihtiyacı vardır. Emin olun o borcu olan insanlardan daha çok borcum vardır. Ona rağmen dagitiyorum. Para her zaman bulunur ama dostluklar para ile satın alınmaz.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,459
85,163
113
Roll yapan aynı insanlar çekiliş yapan aynı insanlar .diğer arkadasların cebinde akrep var heralde. Günlük burda 20 30 40 cekilisden para toplayıp gidiyor forumu menfaat için kullanan insanları uzaklaştırın bence @Başkan .biz burda aileyiz diyoruz kazaninca dagitiyoruz. Aynı şeyi hiç yapmayan arkadaşlardan bekliyoruz .belki diyebilir Bazı arkadaşlar borcu vardır vs vs ihtiyacı vardır. Emin olun o borcu olan insanlardan daha çok borcum vardır. Ona rağmen dagitiyorum. Para her zaman bulunur ama dostluklar para ile satın alınmaz.
Haklısın Ali

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
bnm bi önerim daha var atıyorum ben roll yapacam 10 kişi belirleyip etiketlesem sadece o arkadaşlarla roll yapsam olmazmı @Başkan belki benim istemediğim kişiler vardır direk yüzüne söylemekdense belirlediğim kişiler arasında yapabilirmiyim?

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
bnm bi önerim daha var atıyorum ben roll yapacam 10 kişi belirleyip etiketlesem sadece o arkadaşlarla roll yapsam olmazmı @Başkan belki benim istemediğim kişiler vardır direk yüzüne söylemekdense belirlediğim kişiler arasında yapabilirmiyim?
knka konuyu açarsın bu bir etkinlik değildir kupon kazandığında şu kişilere para verecem diye etiketlersin sıkıntı çıkartmazlar heralde :D

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,399
3,203
113
Cok saçma konusuyosunuz. Kimse kimseyi rol acin diye zorlamiyo. Forumun kurallarinda forumi sadece rol acanlar kullanabilir diye bi kuralmi var yoksa

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Adamsın kankam seviyorum seni :)

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,005
80,165
21,113
Dostum işte tam olarak bunun önüne geçmeye çalışıyorduk gruplanmanın ,Dostum böyle rolling değil de normal kupon paylaşımı yapabilir kazanırsan göndermek istediğin kişilere gönderim yapabilirsin