http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbeti Açabilirmisiniz :)

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Sayık büyüklerim sayın kardeşlerim cümleten selamün aleyküm rollere vs kurallar geldi o yuzden o mevzuya hic girmiyorum biz burada makara muhabbetteyiz ve sevdigimiz arkadaşlarımız dostlarımız kardeşlerimiz abilerimiz var o yuzden bir aile ortamındayız ben burada 24 saatin 18 duruyorum sırf güzel bir ortam oldugu icin, ve rollere çogu kisi para kazanmak için katılmıyor 5 parmağın 5 bir değildir yanlış anlamayın biz makara muhabbetteyiz madem roll vs muhabbet sohbet edemeyeceğiz o zaman sayın @Başkan sesimizi duy sohbeti bize geri ver vallahı o eski zamanları ozledim sohbetin açık olduğu zamanları bura senin mekanin başkan ama bizlere de istediğimiz olan sohbeti geri ver zaten 4 5 tane moderatör var yani hiç bi sorun cikmaz gibi geliyor yine en doğrusunu sen bilirsin ama bize kıyağınıda yaparsın gibime geliyor :)

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
Sayık büyüklerim sayın kardeşlerim cümleten selamün aleyküm rollere vs kurallar geldi o yuzden o mevzuya hic girmiyorum biz burada makara muhabbetteyiz ve sevdigimiz arkadaşlarımız dostlarımız kardeşlerimiz abilerimiz var o yuzden bir aile ortamındayız ben burada 24 saatin 18 duruyorum sırf güzel bir ortam oldugu icin, ve rollere çogu kisi para kazanmak için katılmıyor 5 parmağın 5 bir değildir yanlış anlamayın biz makara muhabbetteyiz madem roll vs muhabbet sohbet edemeyeceğiz o zaman sayın @Başkan sesimizi duy sohbeti bize geri ver vallahı o eski zamanları ozledim sohbetin açık olduğu zamanları bura senin mekanin başkan ama bizlere de istediğimiz olan sohbeti geri ver zaten 4 5 tane moderatör var yani hiç bi sorun cikmaz gibi geliyor yine en doğrusunu sen bilirsin ama bize kıyağınıda yaparsın gibime geliyor :)
Dikkat et konun silinmesin kanka :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,459
85,164
113
Rolling içi muhabbet mi yasak ne anladığımı anlamadım

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Sohbetin başında çaresiz bekliyorum bekliyorummm ama açmayacak biliyorumm

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,459
85,164
113
herhangi bi yasak yok artık kuralları var sadece
Kuralları okudumda emrenin yazdığına takıldım sıkıntı yok
Ancak çekilişin beğenenlerden yapılması ne kadar doğru bilmiyorum
Çekiliş listelerini sadece rolling sahibi veya mod yapabilmesi
Çekiliş sahibi liste hazırlamayı kabul ediyorsa kendisinin hazırlaması
Kabul etmiyorsa sadece beğenenlerden yapılması daha adaletli olabilirdi diye düşünüyorum.

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
Kuralları okudumda emrenin yazdığına takıldım sıkıntı yok
Ancak çekilişin beğenenlerden yapılması ne kadar doğru bilmiyorum
Çekiliş listelerini sadece rolling sahibi veya mod yapabilmesi
Çekiliş sahibi liste hazırlamayı kabul ediyorsa kendisinin hazırlaması
Kabul etmiyorsa sadece beğenenlerden yapılması daha adaletli olabilirdi diye düşünüyorum.
katılıyorum dostum