- 629
- 423
- 63
bu gerçek olabilirmi adam iki msayada oturup 1m 1m vurmuş yanlarada 100 k ilk defa görüyorum ve şaşakınlıkla izledim 4 tur üst üste kayıp yaşadı birde
Ekli dosyalar
-
519.3 KB Görüntüleme: 62
sen daha neler görücenbu gerçek olabilirmi adam iki msayada oturup 1m 1m vurmuş yanlarada 100 k ilk defa görüyorum ve şaşakınlıkla izledim 4 tur üst üste kayıp yaşadı birde
dost bu ne yaw 2 masayada oturup 4 el üst üste kaybetti total 8 milyonmu kaybetti bu 2 dakikada aklım almıyorsen daha neler görücen
Dost nolcak 1 kuponda 600-700K veriyoruz biz de bunlar para değil ki kumar için, 10M de kaybedersin. Para olmayınca büyük geliyor göze, bunun sonu yokdost bu ne yaw 2 masayada oturup 4 el üst üste kaybetti total 8 milyonmu kaybetti bu 2 dakikada aklım almıyor
bunların para kaynağı ne çok merak ediyorumDost nolcak 1 kuponda 600-700K veriyoruz biz de bunlar para değil ki kumar için, 10M de kaybedersin. Para olmayınca büyük geliyor göze, bunun sonu yok
Kaçakcılık dolandırıcılık kara para vsbunların para kaynağı ne çok merak ediyorum
Gerçek kumarci onlar iştebu gerçek olabilirmi adam iki msayada oturup 1m 1m vurmuş yanlarada 100 k ilk defa görüyorum ve şaşakınlıkla izledim 4 tur üst üste kayıp yaşadı birde
Yabanci paradirbu gerçek olabilirmi adam iki msayada oturup 1m 1m vurmuş yanlarada 100 k ilk defa görüyorum ve şaşakınlıkla izledim 4 tur üst üste kayıp yaşadı birde
olabılırbu gerçek olabilirmi adam iki msayada oturup 1m 1m vurmuş yanlarada 100 k ilk defa görüyorum ve şaşakınlıkla izledim 4 tur üst üste kayıp yaşadı birde
Sokayim oyle kumarciyaGerçek kumarci onlar işte