Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbet Muhabbet

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Büyük konuşmayn çaresizliğin insana yaptıramayacagi hiçbir şey yok
çaresizlikle alakası yok olayı bilmiyorsun dost bu herif şoför patronun iş için lazım olursa diye verdiği kredi kartını patlatıp sweet bonanza oynayıp sıfırlıyor sonra tırı alakasız bir yere bırakıp kaçıyor ailesi falanda sevmiyormuş pisliğin biri anlayacağın en son patronu bunu arıyordu sonu ne oldu bilmem senin çalışanın böyle bir şey yapsa ne tepki verirsin mesela milyonluk aracı bırakıp gidiyor adam :)

kartal17000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,449
487
83
çaresizlikle alakası yok olayı bilmiyorsun dost bu herif şoför patronun iş için lazım olursa diye verdiği kredi kartını patlatıp sweet bonanza oynayıp sıfırlıyor sonra tırı alakasız bir yere bırakıp kaçıyor ailesi falanda sevmiyormuş pisliğin biri anlayacağın en son patronu bunu arıyordu sonu ne oldu bilmem senin çalışanın böyle bir şey yapsa ne tepki verirsin mesela milyonluk aracı bırakıp gidiyor adam :)
tırın içinden mal hırsızlığıda yapmıştır o

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,884
50,031
113
Kumar candır kumar kadar güzel bir şey yok

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,884
50,031
113
ondan değil 1 i 5 etme hesapları içerisindeyiz ondan bırakamıyoruz
Şakasına takılıyorum dostum kumar oynayan adamdan hayır gelmez istersen 1i 10 yap biz para kazanmayı değil para kazanırken ki o dopamin salgısını seviyoruz yoksa ne paralar kazandık ceplere sığmıyordu eee noldu yine gitti hepsi

kartal17000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,449
487
83
Şakasına takılıyorum dostum kumar oynayan adamdan hayır gelmez istersen 1i 10 yap biz para kazanmayı değil para kazanırken ki o dopamin salgısını seviyoruz yoksa ne paralar kazandık ceplere sığmıyordu eee noldu yine gitti hepsi
ben bi ara 1000 tl yi 150.000 tl yaptım geri batırdım doğru diyorsun

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,484
17,405
113
herkes buraya yaşadıklarını anlatsa roman olur dost o yuzden herkes kendı ıcınde yasar gecmısını hatırlamak ıstemez