- 1,449
- 487
- 83
old kalmamış nikahı görmüştürtü oTırcıyı oldlar bilir
old kalmamış nikahı görmüştürtü oTırcıyı oldlar bilir
çaresizlikle alakası yok olayı bilmiyorsun dost bu herif şoför patronun iş için lazım olursa diye verdiği kredi kartını patlatıp sweet bonanza oynayıp sıfırlıyor sonra tırı alakasız bir yere bırakıp kaçıyor ailesi falanda sevmiyormuş pisliğin biri anlayacağın en son patronu bunu arıyordu sonu ne oldu bilmem senin çalışanın böyle bir şey yapsa ne tepki verirsin mesela milyonluk aracı bırakıp gidiyor adamBüyük konuşmayn çaresizliğin insana yaptıramayacagi hiçbir şey yok
tırın içinden mal hırsızlığıda yapmıştır oçaresizlikle alakası yok olayı bilmiyorsun dost bu herif şoför patronun iş için lazım olursa diye verdiği kredi kartını patlatıp sweet bonanza oynayıp sıfırlıyor sonra tırı alakasız bir yere bırakıp kaçıyor ailesi falanda sevmiyormuş pisliğin biri anlayacağın en son patronu bunu arıyordu sonu ne oldu bilmem senin çalışanın böyle bir şey yapsa ne tepki verirsin mesela milyonluk aracı bırakıp gidiyor adam![]()
ondan değil 1 i 5 etme hesapları içerisindeyiz ondan bırakamıyoruzKumar candır kumar kadar güzel bir şey yok
Şakasına takılıyorum dostum kumar oynayan adamdan hayır gelmez istersen 1i 10 yap biz para kazanmayı değil para kazanırken ki o dopamin salgısını seviyoruz yoksa ne paralar kazandık ceplere sığmıyordu eee noldu yine gitti hepsiondan değil 1 i 5 etme hesapları içerisindeyiz ondan bırakamıyoruz
ben bi ara 1000 tl yi 150.000 tl yaptım geri batırdım doğru diyorsunŞakasına takılıyorum dostum kumar oynayan adamdan hayır gelmez istersen 1i 10 yap biz para kazanmayı değil para kazanırken ki o dopamin salgısını seviyoruz yoksa ne paralar kazandık ceplere sığmıyordu eee noldu yine gitti hepsi