Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Soğuk Cüzdan Hk.

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
358
63
Dostlar bi çok konu açıldı felan da ben tam emin olamadım çok anlamadım da tekrar destek almak istedim sizlerden..

Şimdi ben de soğuk cüzdan açmak istiyorum artık. Nasıl yapabilirim binance TR ve globalde hesabım vardı ama numaram mail hepsi değişti.. binince harici hangi uygulamaları kullanıp nasıl bir yol izleyebilirim sağlıklı bir şekilde hesabıma çekebilirim

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
1,943
113
Dostlar bi çok konu açıldı felan da ben tam emin olamadım çok anlamadım da tekrar destek almak istedim sizlerden..

Şimdi ben de soğuk cüzdan açmak istiyorum artık. Nasıl yapabilirim binance TR ve globalde hesabım vardı ama numaram mail hepsi değişti.. binince harici hangi uygulamaları kullanıp nasıl bir yol izleyebilirim sağlıklı bir şekilde hesabıma çekebilirim
Dost trust wallet kullan 12 haneli şifre veriyor onu asla kaybetme binance bilgilerini güncelle türk borsalarını asla kullanma

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,800
1,811
113

Okx kullanıyorum ben oradan binance veya başka tr borsasına çekim

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
358
63
Türk borsaları hariç binance TR den başka Türk bankalarına çekim yapabileceğimiz borsa var mı

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,946
6,004
113
Türk borsaları hariç binance TR den başka Türk bankalarına çekim yapabileceğimiz borsa var mı
benim bildiğim kadarıyla bu mümkün değil türk ibanına çekim yapcaksan türk borsası şart ordaki asıl mesele siteden çektiğin parayı direk türk borsasına çekmiceksin önce soğuk cüzdana ordan türk borsasına alcaksın paranı

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
281
63
benim bildiğim kadarıyla bu mümkün değil türk ibanına çekim yapcaksan türk borsası şart ordaki asıl mesele siteden çektiğin parayı direk türk borsasına çekmiceksin önce soğuk cüzdana ordan türk borsasına alcaksın paranı
Soğuk cüzdandan Türk borsasına alırken kesinti oluyor mu

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,210
2,309
113
Soğuk cüzdandan Türk borsasına alırken kesinti oluyor mu
sürekli olarak 6-7 haneli yatırım çekim yapmıyorsan soğuk cüzdan kullanmana pek gerek yok hocam 2 tane global borsadan döndürüp TR borsasına getirebilirsin paranı taş çatlasın her borsa için usdt olarak 1 usdt trx e çevirirsen 1 trx ( 10 TL ) ödersin. Eğer 6-7 haneli çok sık yatırımlar yapıyorsan o zaman soğuk cüzdan kullanmanı öneririm işte. En az komisyon ödeyeceğin soğuk cüzdanlar taş çatlasın 5-6 dolar komisyon alır daha fazla isteyeni de var.

Çekim yaparken
- global borsa
- Binance global
- Binance TR ya da diğer Türk borsaları
- Banka hesabına trink
yatırım yaparken de
- banka hesabı
-Binance TR ya da diğer Türk borsaları
-Global borsa

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,925
3,096
113
jojo mat pusula kripto ceken varmi

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
281
63
sürekli olarak 6-7 haneli yatırım çekim yapmıyorsan soğuk cüzdan kullanmana pek gerek yok hocam 2 tane global borsadan döndürüp TR borsasına getirebilirsin paranı taş çatlasın her borsa için usdt olarak 1 usdt trx e çevirirsen 1 trx ( 10 TL ) ödersin. Eğer 6-7 haneli çok sık yatırımlar yapıyorsan o zaman soğuk cüzdan kullanmanı öneririm işte. En az komisyon ödeyeceğin soğuk cüzdanlar taş çatlasın 5-6 dolar komisyon alır daha fazla isteyeni de var.

Çekim yaparken
- global borsa
- Binance global
- Binance TR ya da diğer Türk borsaları
- Banka hesabına trink
yatırım yaparken de
- banka hesabı
-Binance TR ya da diğer Türk borsaları
-Global borsa
Sağol

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
öncelikle o soğuk cüzdan değil sıcak cüzdan, sonralıkla da işlemlerin minimum 5 haneli rakamlarda değilse boşa uğraşma fee ücretleri belini büker. yanlış ağlardan işlem yaparsan çok uğraşırsın. geçmişten deneyim yoksa sırf bu işler için uğraşılacak nane de değil öğrenilecek olay da değil.

soğuk cüzdan donanımdır bu arada. hani taşınaibilir hdd gibi olan zımbırtılar var ya onlara denir. kripto parasını komple dijital ortam dışında muhafaza etmek isteyen kişiler için daha güvenlidir.

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
281
63
öncelikle o soğuk cüzdan değil sıcak cüzdan, sonralıkla da işlemlerin minimum 5 haneli rakamlarda değilse boşa uğraşma fee ücretleri belini büker. yanlış ağlardan işlem yaparsan çok uğraşırsın. geçmişten deneyim yoksa sırf bu işler için uğraşılacak nane de değil öğrenilecek olay da değil.

soğuk cüzdan donanımdır bu arada. hani taşınaibilir hdd gibi olan zımbırtılar var ya onlara denir. kripto parasını komple dijital ortam dışında muhafaza etmek isteyen kişiler için daha güvenlidir.
Seneler önce sadece Türk borsaları ile yapıyorduk şimdi global olmadan yaş

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
Seneler önce sadece Türk borsaları ile yapıyorduk şimdi global olmadan yaş
mesele o değil, sadece Türk borsasıyla da yapabilirsin çok matah bir şey yok; ama mesela bak şöyle bi durum var, diyelim cüzdanda trx var ve çekeceksin bittürk trx'in default kullanılan blok zincirinden almaz ödemeyi, sana verdiği adres başka bir blok zincir olur. sonra mesela sen buna dikkat etmez doğru cüzdan numarasına yanlış ağ üzerinden işlem yaparsın, btctürk o kriptoları sana geri yollayana kadar koyun gibi meletir; üstüne kesinti yapar, üstüne işlem ücreti ödersin ve direkt hesabına eklemez cüzdana geri yollar, sen tekrar borsaya atarsın bir daha işlem ücreti...
bu şu demek; 5k değerindeki trx sonunda çekmek istediğinde bi bakarsın 2.2k kalmış...
bilemiyorum altan bilemiyorum...

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,210
2,309
113
Kral alt cekim 5000 bin diyor 1 saniyende çekimiz hesapta diyor dogrumu
Hocam şuana kadar hiç 1 saniye de gelmedi bana ama 15 dakikayı da geçmedi. Eğer ilk defa kripto çekimi yapacaksan çekim verdikten 1-2 dakika sonra hesabın kilitlenir ve telefon ile hesap doğrulama istenir. ad soyad, TC, e-mail, Çekim yaptığın tutar. Eğer söylediğin e- mail adresi doğru bir adres değilse ( önceden üye olup unuttuysan ) e-posta adresini güncellemen için kimlik selfie isterler. Eğer güncelse işleminiz alınmıştır diyip maksimum 5 dakika sonra gelir.

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,925
3,096
113
Hocam şuana kadar hiç 1 saniye de gelmedi bana ama 15 dakikayı da geçmedi. Eğer ilk defa kripto çekimi yapacaksan çekim verdikten 1-2 dakika sonra hesabın kilitlenir ve telefon ile hesap doğrulama istenir. ad soyad, TC, e-mail, Çekim yaptığın tutar. Eğer söylediğin e- mail adresi doğru bir adres değilse ( önceden üye olup unuttuysan ) e-posta adresini güncellemen için kimlik selfie isterler. Eğer güncelse işleminiz alınmıştır diyip maksimum 5 dakika sonra gelir.
Alla alla teyit aramasi yapiyorlar yane

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,210
2,309
113
Alla alla teyit aramasi yapiyorlar yane
Hocam şöyle ben pusulabetten geçen gün 5 haneli bi pare çektim daha önce onay verdiğim adres dışında bir adrese aramadılar onaylandı 6 dakikada. bir kaç gün önce 5000 TL çektim geçenki adrese bu sefer aradılar onay için. Garip biraz.

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Kripto kullanmadim ama soğuk cüzdan dediğiniz trust wallet gibi yerlerde sanırım oraya çekip ordan cointr ye aktarsam ordan tl çevirip atsam güvenli sanırım. Yatırma işlemi içinde tr borsasına TL para yatırıp usdt alıp ordan trustwallet a atıp ordan da siteye atmaliyim doğru mu anladım?

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,210
2,309
113
Kripto kullanmadim ama soğuk cüzdan dediğiniz trust wallet gibi yerlerde sanırım oraya çekip ordan cointr ye aktarsam ordan tl çevirip atsam güvenli sanırım. Yatırma işlemi içinde tr borsasına TL para yatırıp usdt alıp ordan trustwallet a atıp ordan da siteye atmaliyim doğru mu anladım?
evet hocam aynen böyle. Türk borsalarını aracı olarak kullanacaksın. Asla direkt siteye ya da siteden Türk borsasına işlem yapma bir sıkıntı olmayacaktır.