Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Soğuk Cüzdan Hak.

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
890
113
Dostlar buradan mail.geldi girdim TC kimlik numaram telefonum falan hepsi var burda mail.onay ile.girdiriyor bu bakiyeyi çekmek için de trx ağ ücreti istiyor hiç şikayet görmedim neyin nesidir dolandırıcı mı bilgisi olan var mı?
Scammm aman uzak dur elindeki fi ücretinden olacan demedi deme

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,051
12,171
113
Dolandırıcı transfer ücreti gidiyor o 454 dolar üstüne ekleye ekleye devam ediyor sonra sabibi aktarıp yine bakiye yapıp dolandırmaya devam ediyor

Labtek01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
427
83
Hocam şimdi biliyorsunuz önce soğuk cüzdana sonra normal kripto hesabımiza gönderim yapıyoruz, şimdi ben ustd trc 20 olarak soğuk cüzdan yani trust wallet hesabima çektim şimdi gönderim yapamıyorum bakiye düşük uyarısı alıyorum, düşük miktar da denedim yine aynı sorun bilgisi olan varmı @Shellac @Daimon hocam sizin bilginiz de varsa bilgi verebilir misiniz
tron gondermiyorsun galiba uadt mi

Labtek01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
427
83
trust wallet ta tronun olmasa hicbirsey gonderemen siteye o yuzden cekerken usdt degilde tron cekmek mantikli trust walleta

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,472
1,941
113
Dostlar stakenin tr giriş adresi nedir bilen varmı

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
690
281
63
Paribudan binance globale trx gönderebiliyor muyuz

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Hocam şimdi biliyorsunuz önce soğuk cüzdana sonra normal kripto hesabımiza gönderim yapıyoruz, şimdi ben ustd trc 20 olarak soğuk cüzdan yani trust wallet hesabima çektim şimdi gönderim yapamıyorum bakiye düşük uyarısı alıyorum, düşük miktar da denedim yine aynı sorun bilgisi olan varmı @Shellac @Daimon hocam sizin bilginiz de varsa bilgi verebilir misiniz
Dost usdt asla çekme trustwalleta. Trx yüklemen gerekiyor cüzdana. Trx eksikse usdt gönderimi yapamazsın.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Dost usdt asla çekme trustwalleta. Trx yüklemen gerekiyor cüzdana. Trx eksikse usdt gönderimi yapamazsın.
Demek istedigim usdt gonderim ücretini trx olarak alıyor trustwallet

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
135
43
arkadaşlar bişey daha sorucam payco ile 100 k felan çekmek sıkıntı mı