Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Soğuk Cüzdan Hak.

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
348
63
Hocam şimdi biliyorsunuz önce soğuk cüzdana sonra normal kripto hesabımiza gönderim yapıyoruz, şimdi ben ustd trc 20 olarak soğuk cüzdan yani trust wallet hesabima çektim şimdi gönderim yapamıyorum bakiye düşük uyarısı alıyorum, düşük miktar da denedim yine aynı sorun bilgisi olan varmı @Shellac @Daimon hocam sizin bilginiz de varsa bilgi verebilir misiniz

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Hocam şimdi biliyorsunuz önce soğuk cüzdana sonra normal kripto hesabımiza gönderim yapıyoruz, şimdi ben ustd trc 20 olarak soğuk cüzdan yani trust wallet hesabima çektim şimdi gönderim yapamıyorum bakiye düşük uyarısı alıyorum, düşük miktar da denedim yine aynı sorun bilgisi olan varmı @Shellac @Daimon hocam sizin bilginiz de varsa bilgi verebilir misiniz
Niye öyleymiş bende kriptoya gecicem artık

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,329
2,746
113
Ne kadar bi para bu

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Min gönderim tutarı falan mı var

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
882
203
43
Kirve soğuk cüzdanına trx atman lazım Usdt TRC-20 nin çekme komisyonunu Trx ten çekiyor. Ondan hata alıyorsun

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,968
79,312
21,113
işlem ücretini trx ile keser, trx yüklemen lazım biraz soğuk cüzdanına

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
890
113
Fi ücretin yoksa cekemsin dost tron trx varmı cüzdanda

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Dostlar buradan mail.geldi girdim TC kimlik numaram telefonum falan hepsi var burda mail.onay ile.girdiriyor bu bakiyeyi çekmek için de trx ağ ücreti istiyor hiç şikayet görmedim neyin nesidir dolandırıcı mı bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Dostlar buradan mail.geldi girdim TC kimlik numaram telefonum falan hepsi var burda mail.onay ile.girdiriyor bu bakiyeyi çekmek için de trx ağ ücreti istiyor hiç şikayet görmedim neyin nesidir dolandırıcı mı bilgisi olan var mı?
Bilgisi olan var mı? Spacewalleturkey site