- 2,196
- 1,315
- 113
115 çektim birdaha da oynamadım sinirim bozuluyorGir bak kardes 15 kisiye odul var 5.000 6.000 kisi katiliyor oyunlara o 15e giricek sans bizde ne gezer 😁😁
115 çektim birdaha da oynamadım sinirim bozuluyorGir bak kardes 15 kisiye odul var 5.000 6.000 kisi katiliyor oyunlara o 15e giricek sans bizde ne gezer 😁😁
Hangisi?Big bass var yeni çıktı
Bilet odulu olanı diyor🤣Hangisi?
Siteye girmedim bugun oyunun adi neymis yeni cikan bonanza gormedim bnBilet odulu olanı diyor🤣
3 4 aylik oyun o be kardesim ne yenisi senin dunyadan haberin yokBig bass var yeni çıktı
Bana bak konuşmana dikkat et.Oyun yeni değil siteye şimdi girdi diyorum.Çevirin kazanın.Her pazartesi oyunlar yenileniyor.AZ önce bigbas yeni açıldı diyorum.Kafan iyi mi3 4 aylik oyun o be kardesim ne yenisi senin dunyadan haberin yok
Kardes kafasi iyi olan varsa illa o sensin bnce bak bakiyim sen ne yazmissin.bilet odulu bileti kazansan ne olcak.neyse seninle uyusamayiz sen ayri alemdesinBana bak konuşmana dikkat et.Oyun yeni değil siteye şimdi girdi diyorum.Çevirin kazanın.Her pazartesi oyunlar yenileniyor.AZ önce bigbas yeni açıldı diyorum.Kafan iyi mi
yok be abi seninde kafa iyi.christmas big bass bonanza yı diyorum.Turnuvalar kısmında gör,Yani göremiyorsan o beni ilgilendirmezBilet odulu olanı diyor🤣
üye olduğumdan beri bana gıcık gidiyorsun.Anlamadığım neden yazıyorsun cevap veriyorsun belki ben bilet almak istiyorum?İstemiyorsan sus kernra çekil ya da ben seni sessize alayım arkadaşlarınla beraberKardes kafasi iyi olan varsa illa o sensin bnce bak bakiyim sen ne yazmissin.bilet odulu bileti kazansan ne olcak.neyse seninle uyusamayiz sen ayri alemdesin
Sal onu kardes normale benzemiyorBilet odulu olan yani. Hani para odulu degil bilet ticket odulu olan turmuvayi diyorsun guzel kardesim. Kafa iyi derken bi düşün ben neyden bahsediyorum diyeEkli dosyayı görüntüle 212612
Yok kotu biseyde demedim bilet odulu olani diyor dedim. Yok kafanmi guzel laubali degisik cumleler. Her turnuvanın para odullu olduguna inanıyor herhaldeSal onu kardes normale benzemiyor
bilmiyor işte günde zaten 3 tane mi ne açılıyor para ödüllü diğer açılanların çoğu bilet veriyor isterse 1. ol yine biletYok kotu biseyde demedim bilet odulu olani diyor dedim. Yok kafanmi guzel laubali degisik cumleler. Her turnuvanın para odullu olduguna inanıyor herhalde
Bilet gerekli dostum büyük turnuvalardaKardes kafasi iyi olan varsa illa o sensin bnce bak bakiyim sen ne yazmissin.bilet odulu bileti kazansan ne olcak.neyse seninle uyusamayiz sen ayri alemdesin