Cumartesi saat 10:28'de #81 RamizAmca Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 4,931 2,158 113 NoEscapE' Alıntı: Hayırdır dpstım söyle ne diyeceksen Genişletmek için tıkla ... Bi gün iban at diyeceksin diye çok korkuyorum kanka 😄😄😄
NoEscapE' Alıntı: Hayırdır dpstım söyle ne diyeceksen Genişletmek için tıkla ... Bi gün iban at diyeceksin diye çok korkuyorum kanka 😄😄😄
Cumartesi saat 10:31'de #82 N NoEscapE Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 14,925 10,991 113 RamizAmca' Alıntı: Bi gün iban at diyeceksin diye çok korkuyorum kanka 😄😄😄 Genişletmek için tıkla ... Dayı bize para değil harbi dost lazım Burda 1gün evvel yalvaranlar 2. Gün sen yazınca dmne bakmazlar
RamizAmca' Alıntı: Bi gün iban at diyeceksin diye çok korkuyorum kanka 😄😄😄 Genişletmek için tıkla ... Dayı bize para değil harbi dost lazım Burda 1gün evvel yalvaranlar 2. Gün sen yazınca dmne bakmazlar
Cumartesi saat 10:32'de #83 RamizAmca Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 4,931 2,158 113 NoEscapE' Alıntı: Dayı bize para değil harbi dost lazım Burda 1gün evvel yalvaranlar 2. Gün sen yazınca dmne bakmazlar Genişletmek için tıkla ... Valla dayım çok dağıtım yaptım her dağıtımda sürekli mesaj atanlar şuan bakmıyo bile ama Allah büyük burda ifşalarını açıcam
NoEscapE' Alıntı: Dayı bize para değil harbi dost lazım Burda 1gün evvel yalvaranlar 2. Gün sen yazınca dmne bakmazlar Genişletmek için tıkla ... Valla dayım çok dağıtım yaptım her dağıtımda sürekli mesaj atanlar şuan bakmıyo bile ama Allah büyük burda ifşalarını açıcam
Cumartesi saat 10:34'de #84 N NoEscapE Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 14,925 10,991 113 RamizAmca' Alıntı: Valla dayım çok dağıtım yaptım her dağıtımda sürekli mesaj atanlar şuan bakmıyo bile ama Allah büyük burda ifşalarını açıcam Genişletmek için tıkla ... Dayı Bize Yakışmaz Profile basınca yoksay butonu cıkıyor ona basıyorsun olay bitiyor
RamizAmca' Alıntı: Valla dayım çok dağıtım yaptım her dağıtımda sürekli mesaj atanlar şuan bakmıyo bile ama Allah büyük burda ifşalarını açıcam Genişletmek için tıkla ... Dayı Bize Yakışmaz Profile basınca yoksay butonu cıkıyor ona basıyorsun olay bitiyor
Dün 02:30 da #85 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 140,807 186,129 113 Sağlık olsun dostum