- 2,658
- 2,096
- 113
Sende maşallah Ali kıran baskesen gibisin 🙄Çekiliş konusu acmamissin kardeş.kendin 2 kişiye Ulaş dmden hallet isini
Sende maşallah Ali kıran baskesen gibisin 🙄Çekiliş konusu acmamissin kardeş.kendin 2 kişiye Ulaş dmden hallet isini
İtalya hep böyle sonu güzel bitti güle güle harca kaar cebe yakışırHe walla zor oldu ama iyi oldu
bizzi secersen cok mtlu oluruz iyi takip ettik@sahhhhin ve ben takipledik🤣
GüldürdünSende maşallah Ali kıran baskesen gibisin 🙄
Çekiliş yok @SnakeEyes kendisi seçecekcok heyacan baasti aciklansa su ceklisss))
Umarm takip edenlerden secer sansimz olirÇekiliş yok @SnakeEyes kendisi seçecek
Umarım bakalım nasipUmarm takip edenlerden secer sansimz olir
Yok be kardeşim ne alakası var belliki kuralları bilmiyorsun yardımcı olmaya çalıştım kimse yardımcı olmamıştı.Sende maşallah Ali kıran baskesen gibisin 🙄
Yaw herşeyi de bilmemize gerek yok ama sanki tavrın sitenin sahibiymiş gibi geldi bana birde banlasaydin beni 😁😁😁Yok be kardeşim ne alakası var belliki kuralları bilmiyorsun yardımcı olmaya çalıştım kimse yardımcı olmamıştı.
Ne alakası var kardeşim ne garip insanlar siniz yahu neyse bol şans diliyorum sana hersey gönlünce olsun.Yaw herşeyi de bilmemize gerek yok ama sanki tavrın sitenin sahibiymiş gibi geldi bana birde banlasaydin beni 😁😁😁
Hakkı olmayanlar aldı desene o kadar emeği boşa verdikSahipleri ödülleri aldı herkese bol şanslar⚡