- 5,311
- 3,079
- 113
Herkes prof olmuş metooo tavukcu metoMac oynanırken emın emın konusuyolar kım cennete cehenneme gıdıcek onuda soleyın tam olsun
Herkes prof olmuş metooo tavukcu metoMac oynanırken emın emın konusuyolar kım cennete cehenneme gıdıcek onuda soleyın tam olsun
Tamam Metin herşeyin en doğrusunu sen biliyorsun dost.Mac oynanırken emın emın konusuyolar kım cennete cehenneme gıdıcek onuda soleyın tam olsun
Şu ismini degis artik hep swinger diyoz yanlisliklaBizde böyle totem yapıyoruz dost sorun nedir?biri de emin konuşmayın yazmış xjwnuxnejx şaka misiniz gece gece?
Ykk la bende bsey bılmıyorum bılsem uyuyor olurdum sımdı yastıgın altında paraylaTamam Metin herşeyin en doğrusunu sen biliyorsun dost.
Sen istediğini diyebilirsin dost. Yazdık başkana panelde sıkıntı varmış 🤣Şu ismini degis artik hel swinger diyoz yanlislikla
Hele şükur hgfSen istediğini diyebilirsin dost. Yazdık başkana panelde sıkıntı varmış 🤣
Yastık altında altınla rahat uyuyamıyosan altınları bize yollaYkk la bende bsey bılmıyorum bılsem uyuyor olurdum sımdı yastıgın altında parayla
Yok onu geçtim. Şu tavır yanlış bir kere. Tanımam etmem. Konuna geldim. Kendimce totem yapıyorum. Yaptığın lafa bak. Sanki ben site sahibiyim çok istiyorum senin para kaybetmeni. Tövbe tövbe 😄5. Gol sana gelsin
Sinan çok tehlikeli sularda gezionŞu ismini degis artik hep swinger diyoz yanlislikla
Totemini kendine sakla emin konuşuyorsun yani herkes gördü emin konuşan gelmesin rollerime.Yok onu geçtim. Şu tavır yanlış bir kere. Tanımam etmem. Konuna geldim. Kendimce totem yapıyorum. Yaptığın lafa bak. Sanki ben site sahibiyim çok istiyorum senin para kaybetmeni. Tövbe tövbe 😄
Bol şans dost umarım toparlarsınNeyse kayıp bonusu ile bişiler yapalım bari
Bol şans kardoNeyse kayıp bonusu ile bişiler yapalım bari
Bol sanslarNeyse kayıp bonusu ile bişiler yapalım bari
Bol sans insallahNeyse kayıp bonusu ile bişiler yapalım bari
Bol şans dönüş olur umarımNeyse kayıp bonusu ile bişiler yapalım bari
Gıcıklogına attılar 5. Golü 5 golden sonra sakinledilerOrospi karılar 5ten sonra durdular