- 11,739
- 16,769
- 113
Bende mamoste de burada oynuyor devamlı daha bir kez çekim konusunda sıkıntı yaşamadık
Bende mamoste de burada oynuyor devamlı daha bir kez çekim konusunda sıkıntı yaşamadık
Valla bende anlamadım demek bazen hata yapılıyor dostBende mamoste de burada oynuyor devamlı daha bir kez çekim konusunda sıkıntı yaşamadık
Tamamdır rahat ol hiç bi problem yaşamazsın çok kazanirsan her betcoda olduğu gibi limit atar ama çok kâr a geçersen. O zmn da başka siteden devam edersİki misliyle yatırdık
Bol şansYatırdık onaylandı şimdi bakalım maçlara
Hadii laaa d planı geliyorYatırdık onaylandı şimdi bakalım maçlara
Valla senden görüp ikimisli markaja sardım bende yatırım çekimde sorun yaşamadım ikisinde deBende mamoste de burada oynuyor devamlı daha bir kez çekim konusunda sıkıntı yaşamadık
Sapla gelsinYatırdık onaylandı şimdi bakalım maçlara
Bol kazançlar diliyorum dostYatırdık onaylandı şimdi bakalım maçlara
Problemsiz siteler yarım saat geçmez asla çekimler.markaj bana limit attı orayı bıraktımValla senden görüp ikimisli markaja sardım bende yatırım çekimde sorun yaşamadım ikisinde de
Yolla gelsinYatırdık onaylandı şimdi bakalım maçlara
Hadı beklıyıkYatırdık onaylandı şimdi bakalım maçlara
Haydi bol şanslar kaldığımız yerden devamYatırdık onaylandı şimdi bakalım maçlara
Son adim gelsin getirelimHaydi bol şanslar kaldığımız yerden devam
0dan başladı önceki takip ettiğimiz rollü bitirip yeniden yatırdı galiba di mi dost @SnakeEyesSon adim gelsin getirelim
Önceki adim vardiya 5k bastığı ordan 9k geldi maç olmadığı için çekip ikimsli yatırdı smdi son adim olcak iste0dan başladı önceki takip ettiğimiz rollü bitirip yeniden yatırdı galiba di mi dost @SnakeEyes
Bakalım dostÖnceki adim vardiya 5k bastığı ordan 9k geldi maç olmadığı için çekip ikimsli yatırdı smdi son adim olcak iste
Saydırttt bızıGeliyoree