- 2,874
- 2,448
- 113
Açık değil pikafb 1 .per ust de sayak bea
Açık değil pikafb 1 .per ust de sayak bea
Voleybol bu knk 4 üncü sete yetis knkNe bu basket mi voleybol mu hele durun çekim verdim bu siteden kurtulak bi
Futbol oyna sende neden zorluyorsun kiNe bu basket mi voleybol mu hele durun çekim verdim bu siteden kurtulak bi
Futbol yasak bana oynamıyorumFutbol oyna sende neden zorluyorsun ki
Doktor mu yasaklı sana futbol oynama diye puhaha yada bulten de maclar olunca oynarsın zorlamanın bir anlamı yok benceFutbol yasak bana oynamıyorum
Acılır sımdı aklına yatarsa alırsınAçık değil pika
Bu wonladi keşke oynasaydin knk 4 üncü sete yetiş knk 47.5 alt oyna knk 5 bin baş 6750 tl al knkNe bu basket mi voleybol mu hele durun çekim verdim bu siteden kurtulak bi
Oynama dedim ya kanka zaten bulten de mac yoksa zorlamanın bir anlamı yok para kolay kazanılmıyor bu devirde@Erhan2121 dikkat ediyorum da senin yorumlarında hep bir önyargı mı desem nasıl desem birşey var yani keyfimizden kimseyi bekletmiyoruz maç olsa vuracaz yani
Çekim verdik vallaBu wonladi keşke oynasaydin knk 4 üncü sete yetiş knk 47.5 alt oyna knk 5 bin baş 6750 tl al knk
Dostum adamı yanlış anlamışsın adam zaten acele etme illa şimdi oynayacaksın diye bişey yok demiş@Erhan2121 dikkat ediyorum da senin yorumlarında hep bir önyargı mı desem nasıl desem birşey var yani keyfimizden kimseyi bekletmiyoruz maç olsa vuracaz yani
Stroitel (4x4)@Erhan2121 dikkat ediyorum da senin yorumlarında hep bir önyargı mı desem nasıl desem birşey var yani keyfimizden kimseyi bekletmiyoruz maç olsa vuracaz yani
Bakıyorum dedim ya kanka parayı çöpe mi atalım 7 orana 4 orana anladın mı 😁😁😁Oynama dedim ya kanka zaten bulten de mac yoksa zorlamanın bir anlamı yok para kolay kazanılmıyor bu devirde
Dost para bulmak şart oldu artıkDostum adamı yanlış anlamışsın adam zaten acele etme illa şimdi oynayacaksın diye bişey yok demiş
Sana voleybol maci yazdım knk 4incu sete yetiş knk inşallahBakıyorum dedim ya kanka parayı çöpe mi atalım 7 orana 4 orana anladın mı 😁😁😁
Kötü birşey demedim @Erhan2121 benim henşerimdir amedli dir candırDostum adamı yanlış anlamışsın adam zaten acele etme illa şimdi oynayacaksın diye bişey yok demiş
Bende sana altını cize cize oynama dedim ben ne diyorum sen ne diyorsun Allah gönlüne göre versin uzatmanın bir anlamı yokBakıyorum dedim ya kanka parayı çöpe mi atalım 7 orana 4 orana anladın mı 😁😁😁
Sart ama biz yine kaybederiz kanka o yüzden boşverDost para bulmak şart oldu artık
Kral dostt 🙏Kötü birşey demedim @Erhan2121 benim henşerimdir amedli dir candır