- 78,021
- 50,067
- 113
La 1 ayda 4 çekim yapmışsın takımdaş senin daha iyi bilmen lazım çekimleriReis zengin olsak ne odemiyoki anlamadım.neyse gelir bugün vbette yapmaz bı yamuk heralde
La 1 ayda 4 çekim yapmışsın takımdaş senin daha iyi bilmen lazım çekimleriReis zengin olsak ne odemiyoki anlamadım.neyse gelir bugün vbette yapmaz bı yamuk heralde
Amin hepimize dost insallahAllah daha çok versin gözümüz yok
Vbet oder laReis zengin olsak ne odemiyoki anlamadım.neyse gelir bugün vbette yapmaz bı yamuk heralde
Askıda kalmıstır normalde gelırdı hemenReis zengin olsak ne odemiyoki anlamadım.neyse gelir bugün vbette yapmaz bı yamuk heralde
Aslan dostt😔Osimhen den zenginsin kralll
Yapcak biaey yok reis canın sagolsunŞaka şaka maç yok roll burda biter beyler napak
Diyorumya dost normalde 10dk.suruyodu 3 saate yaklasinda canlıya soruyorum oto.mesaj atiyo.hem SMS aktif ettim hem 2 fa ne olur ne olmaz diye😂La 1 ayda 4 çekim yapmışsın takımdaş senin daha iyi bilmen lazım çekimleri
Bi voleybol yao dist maç vereyim knkŞaka şaka maç yok roll burda biter beyler napak
Saglik olsun sonra artikŞaka şaka maç yok roll burda biter beyler napak
Osimhenden herkes zengin kankaOsimhen den zenginsin kralll
Sağlam knk öder keyfine bak knki🙏Diyorumya dost normalde 10dk.suruyodu 3 saate yaklasinda canlıya soruyorum oto.mesaj atiyo.hem SMS aktif ettim hem 2 fa ne olur ne olmaz diye😂
Dostum benim 62 TL'yi ibanla mi gonderirsinŞaka şaka maç yok roll burda biter beyler napak
Cik bu sitedenBültene bak
İnşallah dost neyse bekliyelim bugün bakalimVbet oder la
Gelir 1 saatte kadar rahat ol kankaİnşallah dost neyse bekliyelim bugün bakalim
İnşallah kankaGelir 1 saatte kadar rahat ol kanka
fb 1 .per ust de sayak beaBültene bak
Ne bu basket mi voleybol mu hele durun çekim verdim bu siteden kurtulak biStroitel (4x4)
Uran (4x4)
47.5 alt oyna knk istersen voleybol