- 4,630
- 4,642
- 113
Zenginsen adama sponsor ol roll açsın yauw 🤣Ben hep zengindim zaten parasi bol olan bi nisantasi beyfendisiyim
Zenginsen adama sponsor ol roll açsın yauw 🤣Ben hep zengindim zaten parasi bol olan bi nisantasi beyfendisiyim
Nerden kalktı lâ ne oluyor maçları kaldırıyorlarMac aıden kalktı kafayı yersın djjdjdjd
Aıden kalktıda betco duruyo bakalım nolcekNerden kalktı lâ ne oluyor maçları kaldırıyorlar
Hamsi çıksın yeni mahsulden ellerimle ançuez yapıcam sanaBen hep zengindim zaten parasi bol olan bi nisantasi beyfendisiyim
Betco bareö dusurmus 40.5 suanNerden kalktı lâ ne oluyor maçları kaldırıyorlar
Oranlar açık betocda gozukuyor başlar birazdanAıden kalktıda betco duruyo bakalım nolcek
Aıden ne la 🤣Aıden kalktıda betco duruyo bakalım nolcek
Barem 10 dakika dir 40.5 ust betcodaBetco bareö dusurmus 40.5 suan
Bunlarda NBA ye özeniyor maçlara geç başlıyorBarem 10 dakika dir 40.5 ust betcoda
Skor uygulaması varyaAıden ne la 🤣
Bol şans dostumAıden ne la 🤣
Meksika abd ayni zaten 10 15 dakika geç başlıyorBunlarda NBA ye özeniyor maçlara geç başlıyor
Başlamadı şok ver şunlara 🤣15 gece baslaması lazım bakalım
Erkenden kullanmayak baslar sımdıBaşlamadı şok ver şunlara 🤣
Masallah bitemeyn rol actin kanka puaha ne cekimler geliyor ne maclae başlıyor puahaBaşlamadı şok ver şunlara 🤣
Ben ne yapayım elimde olan birşey değil ki sende ne sabırsız çıktın lo 🤣Masallah bitemeyn rol actin kanka puaha ne cekimler geliyor ne maclae başlıyor puaha
Paramiz yok bi umut bekliyoruz iste puahaBen ne yapayım elimde olan birşey değil ki sende ne sabırsız çıktın lo 🤣
Hayali maç mıdır nedir başlamadı yauwParamiz yok bi umut bekliyoruz iste puaha