- 2,915
- 2,485
- 113
Buna 4400 ödedi
Ekli dosyalar
-
589.4 KB Görüntüleme: 19
Sen dah çekim yapmadın mı😮Beyler birşey atacam bu tekte kaldı oda gelseydi ne öderdi acaba
X3 oderdı toplam tutarı dıye bılıyorumBuna 4400 ödedi
sporbtndenem1000Betinede kod var la 5 k yap 250 yatır 1 k cek
Yakup dost elimiz ayağımız titriyor sen ekran attıkça git çek gel şu stresten kurtar biziBeyler birşey atacam bu tekte kaldı oda gelseydi ne öderdi acaba
Yok valla takılıyom dostum öğleden sonra bankaya gidecem tek banka hesabım vardı oda transfer kabul etmedi akbankSen dah çekim yapmadın mı😮
Sen dah çekim yapmadın mı😮
Çekim yapta roll yapalım biraz kuzen 😅😅Buna 4400 ödedi
Kaybetmem dostum rahat ol sen duş alıp gidecem zatenYakup dost elimiz ayağımız titriyor sen ekran attıkça git çek gel şu stresten kurtar bizikaybetti kaybedecek
bu korkuyla yaşanmıyor
Yokmu papel paratim filanYok valla takılıyom dostum öğleden sonra bankaya gidecem tek banka hesabım vardı oda transfer kabul etmedi akbank
Sırtını keseliyemmiKaybetmem dostum rahat ol sen duş alıp gidecem zaten
Bıran once gıt dagıtımı yap tıtreme gecırıyolar puhahaKaybetmem dostum rahat ol sen duş alıp gidecem zaten
Şimdi bı atayım mi senin hesaba para belki gece filtresi vardır açılmıştırYok valla takılıyom dostum öğleden sonra bankaya gidecem tek banka hesabım vardı oda transfer kabul etmedi akbank
Dur bı deneyim hesapta 4 TL olacakŞimdi bı atayım mi senin hesaba para belki gece filtresi vardır açılmıştır![]()
Kalan boş yeri doldursaydi verdiğini 3 le carpacakti 15 k falan verirdiBuna 4400 ödedi
Yok valla kimlik arızalı NFC okumuyor kasayı benim suçum kimliği ye bilemedim ama gidecem şimdi gelince yazarım artık dağıtım bitsin devam edecez yeni konuda rolleYokmu papel paratim filan
Masaj yapımmı kopukluYok valla kimlik arızalı NFC okumuyor kasayı benim suçum kimliği ye bilemedim ama gidecem şimdi gelince yazarım artık dağıtım bitsin devam edecez yeni konuda rolle
Yapma yaw yeterdir bu kadar kasa 20 k oldu zaten ben gidiyorum Allah'a emanetKalan boş yeri doldursaydi verdiğini 3 le carpacakti 15 k falan verirdi