- 3,209
- 2,664
- 113
Ne yapacağız pekiİşlem.kisitlamasi yemiş diyorum arkadaşlar duymuyor musunuz kota dolmuştur
Ne yapacağız pekiİşlem.kisitlamasi yemiş diyorum arkadaşlar duymuyor musunuz kota dolmuştur
Bankayı aradın mı sordun mu Kotan dolmuştur belki öğrenmenn lazmNe yapacağız peki
Mantıklı olanı 444 2525 arayıp derdini anlatmak çözerler bence açarlarNe yapacağız peki
Arıyacam şimdiMantıklı olanı 444 2525 arayıp derdini anlatmak çözerler bence açarlar
Akbank’tan işlem yapmayın havale ve ecüzdanlara direkt kaptır hesabıArıyacam şimdi
Olmuyor müşteri hizmetleri de bilgiler güncel değil şubeye gidin diyorAkbank’tan işlem yapmayın havale ve ecüzdanlara direkt kaptır hesabı
Çalışmaz senle muhtemelen gitti hesap havale alamamak gibi bi durum olmaz
Arkadaşlara da hep aynı oldu bu mevzu
Havale EFT alamayan kaç kişi varsa hepsinin hesap paket oldu tanıdıklarımınOlmuyor müşteri hizmetleri de bilgiler güncel değil şubeye gidin diyor
O zaman bu para orda kalır vallahi hesap yokHavale EFT alamayan kaç kişi varsa hepsinin hesap paket oldu tanıdıklarımın
Oguzhanın dedıgı gbı olacak sonu krıpto ona cek o sekabetten sana yollasın arkadasa yolladan banka kılıtseKuruşuna dokunmadım heves kaçtı
Telefona garanti indir görüntülü görüşmeyle hesap açKuruşuna dokunmadım heves kaçtı
Son işlemi kripto isterse atarız burdan bi 100 tlCanlı destek bakalım kriptoyu kabul edecek mi
O banka ile icralığım @EnişteTelefona garanti indir görüntülü görüşmeyle hesap aç
EvetO banka ile icralığım @Enişte