- 82,698
- 29,385
- 113
Fıbabanka deneNormalde akbank mobilden yeni hesap açabiliyor dum ama bu şekil uyarı veriyor
Fıbabanka deneNormalde akbank mobilden yeni hesap açabiliyor dum ama bu şekil uyarı veriyor
Kardeşim sitede kripto çekim varsa çek benim hesabıma bende bı liram kalmaz atarm sana 😉Normalde akbank mobilden yeni hesap açabiliyor dum ama bu şekil uyarı veriyor
Dost eğer guvenirsen bana yada guvendigin başka bir arkadaşın hesabına kripto çekim ver o arkadaşta çekip sana iban atsın kriptoda isim soyisim bakmazlar ancak sanırım bazı siteler kripto çekim için kripto yatırım istiyorlar en azından bir defalikKripto yok hiçbirşey yok valla
En mNtikli yöntem kripto kardeşimParatim indirdim kimliğin okumuyor
Bankana tekrar dene belkı bu sefer sorunsuz gelırParatim indirdim kimliğin okumuyor
Gelmez işlem kısıtlaması yemiş büyük ihtimalle yada gonderen kişiyi. Banka şüpheli işlem.goruyodurBankana tekrar dene belkı bu sefer sorunsuz gelır
Yapcak bısı yok o zmnGelmez işlem kısıtlaması yemiş büyük ihtimalle yada gonderen kişiyi. Banka şüpheli işlem.goruyodur
Babandan kendıne denesene bı1 tl attım babamım hesabına dedim bakayım transfer gidiyor mu diye gidiyor
İşlem kisitlamasi yemişsin bro bak bida diyorum kripto cekebiliyorsan çek hesabıma ataym sana bnden taraf şüphe duymaValla şaşırdım hesapta 20 tl vardı transfer gidiyor transfer gelmiyor
Olabilirİşlem kisitlamasi yemişsin bro bak bida diyorum kripto cekebiliyorsan çek hesabıma ataym sana bnden taraf şüphe duyma
Sen bana bı iban at istersen bir deneyelim geliyormu diye1 tl attım babamım hesabına dedim bakayım transfer gidiyor mu diye gidiyor
Olur dost atayımSen bana bı iban at istersen bir deneyelim geliyormu diye
At eğer gelirse yeniden çekim ver aynı hesabaOlur dost atayım
İşlem.kisitlamasi yemiş diyorum arkadaşlar duymuyor musunuz kota dolmuşturGelmiyor dost sana arayıp bankayla görüş istersen bana neden gelmiyor havale de
Ne bileyim dost çabalıyoruz işte kendi capaimizda çözüm üretmeyeİşlem.kisitlamasi yemiş diyorum arkadaşlar duymuyor musunuz kota dolmuştur
Çözümü soledim kripto çekecekNe bileyim dost çabalıyoruz işte kendi capaimizda çözüm üretmeye![]()